Bun. Intai de toate eu gandesc asa:
In primul rand, nu li se va zice "Cipuri" sau "666 maker"!
Vor avea cu totul o alta denumire si cu totul o alta intrebuintare, iar cea principala, 666-le adica, va fi ascunsa!
Nu va veni nimeni pe strada sa iti zica : ba, vrei un cip? e gratis!
Cel mai probabil, va fi o arma biologica lansata undeva in Africa, sa nu dea de banuit, iar dupa aceea, manifestarea bolii va avea legatura cu sistemul nervos, "stimulandu-l" creeand o senzatie de durere care de fapt nu isi are sensul. Pentru a rezolva aceasta senzatie inconfortabila, va trebui sa iei medicamente. care medicamente nu se fabrica, deoarece " sunt imposibil de facut", deci urmatoarea solutie a senzatiei este operatia si implantul. Implantul cu " Stimulatorul de nervi" (probabil ar fi ceva de genu). Acest stimulator este de fapt cipul 666. Dupa aceea, gandeste-te singur!
Cel putin asa ar fi mai simplu... mai logic
Si NU, mai bine mor decat sa primesc acest cip! Oricum o sa mor deci...
Si daca vei fi obligat?
De ce nu il vei primi?
Cand au fost introduse, si CNP-urile au avut o poveste similara.
Nu sustin promovarea cip-urilor, doar ridic o problema.
Nu il primesc orice s-ar intampla
stiu ca ..nu o sa poti cumpara nimica, nu o sa mai ai bani, mancare..si toate cele necesare, fara cip. dar Eu refuz sa-l iau!
Nu stiu ce crezi tu, dar mie mi-ar place sa am implantat un cip care sa inlocuiasca multitudinea de acte, bani, carduri si alte cele. Plus ca ar face lumea un loc mai sigur pentru oamenii cinstiti si drepti. Nu ar fi frumos sa mergi la supermarket si doar sa iti scaneze cipul pentru a plati ce ai cumparat? Simplu, lejer si fara bataie de cap.
Ai telefon mobil? Oricum de poate gasi oricand dupa telefonul mobil
. Acuma fiecare cu interesele lui, eu unul nu planuiesc sa fac nimic ilegal ca sa aiba cineva motiv sa ma caute. Cipul nu are niciun fel de efect fizic, iar despre semnul fiarei ( Lacatus?
) nu ma deranjeaza niciun fel de numar care contine 666.
ps: daca aveai 666 in cnp ce te faceai?
parerea ta ( care e destul de soada )
In america exista, urmeaza sa fie in toata lumea! ai rabdare ca o sa se intample ( din pacate ).
Cum naiba poti sa crezi asa ceva?
In America stiu cum este, sora-mea locuieste acolo si am intrebat-o o data de cipul ala si a zis ca nu exista nici un cip.Cumm poti sa crezi asa ceva?
Deci,sa nu crezi ca mie imi place chestia cu cipul, dar e o chestie care o as fie (parerea mea), si ar trebui sa ne pregatim moral, si spiritual sa nu il acceptam. Daca se da legea ca trebuie ca fiecare om sa primeasca cipul in caz contrar..io stiu..mergi la puscarie, traiesti in padure., mori de foame nu poti cumpara nimica fara cip sau te omoara. Tu o sa il iei? nu uita ca daca il iei primesti semnul fiarei. Deci eu mi-as dori sa nu fie adevarat chiar mi-asi dori!
E doar un numar tampit!
Ce naiba e cu prostia asta cu semnul fiarei? Paranormalul nu exista, diavolul nu exista, nici blesteme sau alte tampenii.
Nu mai traim in evul mediu, ce naiba?! Chiar atat de prosti au ramas oamenii?!
Nu! Este semnul fiarei.Si orice va primi acest semn isi va vinde sufletul celui rau. Apocalipsa 14:,,„Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
Apoc 13. 14-16;
va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei! http://www.google.ro/......http?/
Da dar nu se refera si la o anumita zi de inchinare fiindca ''fiara''vrea sa fie mai presus de Dumnezeu pe care o va impune cu ajutorul statului>meditati si la aceasta.....cipurile vor fi un mod de a controla pe fiecare
Creștinii ortodocși nu vor primii cipurile... Să-l odihnească Dumnezeu pe preafericitul părinte Teoctist, fostul patriarh al Bisericii Ortodoxe Române pentru împotrivirea lui la această amenințare.
Mai adaug și următoarele:
Ateii cred că religia este o îndoctrinare. Oare când vor avea cipurile fiare în ei vor mai gândi religia ca pe o îndoctrinare când vor fi stăpâniți de aceste mecanisme?
Nu exista numarul fiarei ''666,,.Este o indoctrinare acest numar.''666,, reprezinta cifra irationalului.Nu te speria de acele ''Cipuri,, ca omul este monitorizat in permanenta, nu ai nevoie de ''Cip,, si o sa-ti dovedesc sa nu zici ca vorbesc si bat campii.Omul numai are nici un drept.Voi stit toate prostille gen ''numarul fiarei,, in timp ce aveti codul de bare pus pe ceafa si sunteti in posesia acestui ''Sistem,, care are la baza fundatiei ''Sclavagismul Modern,,.Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor.
Date personale inseamna: numerele de telefoane, conturile bancare, datele de sanatate, familia, deplasarile.
Crezi ca mai ai nevoie de acel ''Cip,, sa fi monitorizat? Oamenii sunt monitorizati in permanenta asa ca nu iti bate capul.Nu are nici o treaba acest numar cu fiara.O sa vedeti in cinci sase ani ce bine o sa traiti in acest ''Sclavagism,,. Intr-o lume in care minciuna si dezinformarea a ajuns ''Adevaruri,, pentru majoritatea oamenilor numa este nimic de facut.Intr-o lume in care oamenii si-au pierdut ''Demnitatea,, si au devenit roboteii supusi acestui ''Sistem,,.
Crezi ca mai ai nevoie de ''Cip,,? Ti-am dat legea data de ''Parlamentul European,, si aprobata de toate statele membre.Numai ai nevoie de ''Cip,, poti sa dormi linistit ca esti monitorizat in permanenta.
Daca esti atent este scris ca fara acest semn nu vei putea sa vinzi sau sa cumperi. Deci cu siguranta nu se refera la o zi anume
! Ce simplu ar fi!
EmaS tu esti cea mai smerita utilizatoare de pe tot TPU! Respectele mele
Cat de mult poti sa mergi ca sa nu primeti acel cip. Toata lumea spune ca NU o sa-l primeasca, dar nici unul nu va avea curajul asta. Daca eram asa de credinciosi acum eram o superputere. pana acum puteam sa desfiintam coruptia sau toti hotii din aceasta tara.
Cand o sa ti ghiortaie matele o sa te vinzi pe 2 lei. Cand o sa ti puna pistolul la tampla o lingi pamantul.
Numai vorbesc de violuri... si alte tacamuri daca refuzi asa ceva.
Un preot spunea "cel mai greu lucru din viata e CREDINTA" (exista un cazul real)
Oricum in al doilea rand nici nu vei sti cand o sal ai asupra ta.
Si ca sa taca toti crestinii va spun de acum ca aveti acel semn pe umarul stang!
P.S. Eu raspund cu DA! si dupa ce il voi primi va voi da in vileag. Iar copii vostri vor fi omorati pe loc in fata voastra (hai sa va vad cat de mult puteti spune 'NU')
Nu vrei, dar crezi ca o sa fie.Aici te'ai cam ametit
.Nu vrei, dar te pregatesti
. Fazele astea cu numarul fiarei sunt niste tampenii cat casa.