| benika a întrebat:

O sa primiti Cipurile 666? Eu unul NU!

Răspuns Câştigător
| DanDannn a răspuns:

Bun. Intai de toate eu gandesc asa:
In primul rand, nu li se va zice "Cipuri" sau "666 maker"!
Vor avea cu totul o alta denumire si cu totul o alta intrebuintare, iar cea principala, 666-le adica, va fi ascunsa!

Nu va veni nimeni pe strada sa iti zica : ba, vrei un cip? e gratis!

Cel mai probabil, va fi o arma biologica lansata undeva in Africa, sa nu dea de banuit, iar dupa aceea, manifestarea bolii va avea legatura cu sistemul nervos, "stimulandu-l" creeand o senzatie de durere care de fapt nu isi are sensul. Pentru a rezolva aceasta senzatie inconfortabila, va trebui sa iei medicamente. care medicamente nu se fabrica, deoarece " sunt imposibil de facut", deci urmatoarea solutie a senzatiei este operatia si implantul. Implantul cu " Stimulatorul de nervi" (probabil ar fi ceva de genu). Acest stimulator este de fapt cipul 666. Dupa aceea, gandeste-te singur!
Cel putin asa ar fi mai simplu... mai logic happy
Si NU, mai bine mor decat sa primesc acest cip! Oricum o sa mor deci...

47 răspunsuri:
| dracu14 a răspuns:

Da.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru GsvMcmxc):

Sunt de acord cu tine insa nu inteleg cum se face ca multi nu constientizeaza acest fenomen.
Nici eu nu stiu exact, abia acum ma informez sa vad despre ce este vorba mai exac cu acest transfer de date si cu directiva 95/46.
Si de ce ma rog catre Israel si nu in alta parte spre exemplu, ce legatura poate avea una cu alta...

| LegionarulRoman a răspuns (pentru GsvMcmxc):

Da,dar odata ce accepti cip-ul se pot controla si sentimentele si modul de gandire! Asta nu te afecteaza?

| PredatoR a răspuns (pentru Purec):

Esti prost. Hai sa stie guvernu tot ce misti tu (ca oricum nu faci nimic ilegal) iti place sa fii asa supravegheat? Bai cat de ipocrit esti, tu ala cinstit si drept... da pentru. ce ***. sa ma urmareasca altii pe mine?

| Purec a răspuns (pentru PredatoR):

Bai posesor ilegal de cap? Daca esti cinstit nu te urmareste nimeni inteligentule. Ai idee cat de multi oameni sunt pe glob? Crezi ca sta cineva sa te vada pe tine nea Ion de la deal unde te duci si cu cine? Daca insa esti suspectat pentru o infractiune da, atunci o sa fi urmarit, la fel cum si acum esti anchetat. Ce e gresit in asta? Nu va fi nimeni urmarit non-stop fara sa fie implicat in ceva ilegal, pentru ca 1. nu intereseaza pe nimeni ce faci tu, si 2. este imposibil logistic sa urmaresti 7 miliarde de oameni non-stop.

| Purec a răspuns (pentru LegionarulRoman):

"Da,dar odata ce accepti cip-ul se pot controla si sentimentele si modul de gandire! Asta nu te afecteaza? "

Daca tu poti sa imi controlezi mie sentimentele cu ajutorul unui cip de orice fel, iti garantez premiul Nobel. Sa te aud cum se realizeaza chestia asta

| GsvMcmxc a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Nu ai nevoie de ''Cip,, omul este monitorizat in permanenta prin aceasta lege aprobata, care incalca libertatea omului.Este o masura anti-libertate.De ce statului Israel? Buna intrebare.O familie de ''Evreii,, au fondat sistemul financiar mondial.Israel este singurul stat din lume care nu s-a imprumutat niciodata de la Fmi.Prin sistemul financiar mondial controleaza:Fmi, Rezerva Federala, Bank of England etc.Acele Dinastii de ''Evreii,, sunt cei mai puternici si influentii oameni.http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8.Uitate la aceast interviu dat de un fost prim-ministru al Israelului.Ca sa intelegi despre ce ii vorba. Evreii Is cei mai puternici si influentii oamenii din lume. Evreii controleaza mass-media mondiala prin 6 corporatii ''Evreiesti,, care detin 97% din Mass-Media mondiala. Evreii controleaza industria cinematografica si muzicala etc.Priveste scurta declaratie de acum cativa ani care ti-am trimis-o si o sa intelegi de ce catre ''Israel,,

| GsvMcmxc a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Mai ai nevoie de ''Cip,, ti-am dat legea data si aprobata eu nu bat campii vorbesc din lege.Este o masura anti-libertate.Sa-ti monitorizeze un stat numit ''Israel,, toate datele personale:numere de telefon, deplasarii, familie, sanatate, conturi bancare etc.
Traiesti in acest sistem numit ''Sclavagism Modern,,.Nu are cum sa-mi controleze nimeni sentimentele si modul de gandire prin ''Cip,,.Eu oricum nu o sa pot sa accept asa ceva pentru ca nu sunt de acord.Insa stai linistit ca nu ai nevoie de ''Cip,, esti monitorizat de mult timp ti-am dat si legea care iti dovedeste asta.

| PredatoR a răspuns (pentru Purec):

Ce te face pe tine sa crezi ca sunt eu anchetat ma? In rest... ai grija ce vb. atat iti zic.

| Purec a răspuns (pentru PredatoR):

Anchetat nu am zis ca esti, dar prost cu siguranta.

ps: Tu ai inceput cu jignirile, si, fie vorba intre noi, cu un "Geoana" ca tine vorbesc cum vreau

| Purec a răspuns:

Bai predator injuri ca un malenist prost ce esti pe privat si dupa ma ignori? Nu sti cu cine te-ai pus manelist tembel, vin la tine!

Răspuns utilizator avertizat
| benika explică (pentru GigelVecinuDeLa3):

laughing) alea ce sunt?big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Barbu_Alexandru_1999 a răspuns (pentru GRs):

Mai ai un pic si zici ca dumnezeu nu exista Daca dumnezeu nu exista tu nu existai dau un exemplu de unde sti tu ca nu exista dracu si 666 este numarul fiarei mai uitate si tu prin biblie ca daca nai cultura religioasa omoarate ca degeaba traiesti prietene te invat eu ia sau cumparati o biblie dai la apocalipsa si acolo o sa spuna 666 este numarul fiareiwinking

| Barbu_Alexandru_1999 a răspuns (pentru Miauti):

Esti un prost care te poti omor frate ca nai nimic bun de la viatawinking Pace sufleteasca asa il rasplatesti pe dumnezeu finca ne-a creat lumea si ne-a dat viata ca ne-a creat asa il rasplatesti tu ca iti vinzi sufletu la diavol pfff du-te frate si vindeti sufletu si fi sclav toata viata apropo nu sti cum e in iad laughing asa cum iti imaginezi tu iadu adica urat si astea e de 100 de ori mai rau mai bine spun nu frate mai bine in rai unde stiu ce inseamna iubirea decat in iad sa ma uit cu ura si sa simt numai ura si sa fiu rau

| Miauti a răspuns (pentru Barbu_Alexandru_1999):

Cred ca nu ai inteles esentialul... stiu cat e o frimitura din Iad. iti dau un mic exemplu. Te doare maseaua - imagineaza-ti ca dentistul este dracu, iar ca sa scapi de durere tr sa te duci la el, sau sa suferi.

Întrebări similare