| SaveTheNature a întrebat:

Referitor la relatii! Stiam o pilda. Multe persoane se intreaba de ce relatia lor nu merge. De ce dau peste iubite sau iubiti care ii inseala, ii tradeaza, ii paraseste etc?

Pentru treaba asta exista o pilda:

Un fiu merge la tatal sau si ii spune ca si-a gasit o iubita.
Si tatal ii spune:
tatal:E harnica?
Baiatul: DA
Tatal : pune un 0 pe foaie
Tatal: e cinstita?
Baiatul : da
Tatal : mai pune un 0 pe foaie.
Tatal: vrea copil?
Tatal :mai pune un 0 pe foaie
Tatal: provine dintr-o familie buna?
Tatal: ti se pare frumoasa?
Baiatul :da
Tatal : e desteapta
Tatal : mai pune un 0 pe foaie

Baiatul la un moment dat il intreaba pe tata. Tata ce e cu atatea 0? La fiecare calitate am pus cate un 0?
SI tatal intreaba :
Fiule e credincioasa fata? Daca da pune un 1 in fata zerourilor si vezi ce iese.
Daca nu e credincioasa, pune tot un 0 la celelalte 0 rouri. si vezi ce iti da.

Concluzie:
Degeaba e fata sau baiatul (destepti, harnici, frumosi, etc)
Daca nu au credinta in Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu te vei trezi cu surprize.

35 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Tu nici nu sti de unde vine indragostirea, dar vrei sa o intelegi?!?

| Mădă0611 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Asta ti-au spus popii crestini?

| Lizzu a răspuns:

happy

Cand ma uit inapoi si ma gandesc ca in perioada mea de "glorie" crestina imi doream pe cineva care sa creada neaparat in dzeu, vad in ce naivitate traiam... era iluzia mea. O credeam reala.

--Imi spuneam mie insami ca niciodata nu voi dori un partener ateu, ma durea cand auzeam ca unele persoane sunt atee, mi-era mila de ele ca nu cred in ceva, ca nu cred in dzeu.

Acum am iesit din iluzia aia si nu-mi pare rau.
--Ma gandeam si credeam ca cineva credincios nu ar insela si ar fi sincer.dar greseam, stii?

Poate numai cei pocaiti sau cei fanatici religios pot fi asa cum descrii tu in pilda...dar totusi omul e OM.
Nu se va schimba niciodata.

| Lizzu a răspuns (pentru Inferno):

Bravo Inferno, si eu cred asta...

Si e chiar trist, ca cineva sa se poarte exemplar din cauza presiunii si terorii fata de o pedeapsa inchipuita... sad

| SaveTheNature explică (pentru Lizzu):

Poate ca ai dreptate, dar eu vreau ca sotia mea sa fie credincioasa, iar pe copii mei ii voi invata sa creada in Dumnezeu. E mai usor si mai frumos asa. Fiecare isi alege calea singur. Sper sa-ti fie la fel de bine in continuare cum iti este acum.