Ador diversitatea religioasă, și îmi place religia egipteană, deci ai respectul meu.Eu sunt satanist.Viața de după moarte nu e decât o continuare probabil mai plictisitoare decât viața pe Pământ, deci trăiesc viața asta interesantă la maximum! Cred în evoluția spirituală în sensul că doar cei împliniți în timpul vieții și împăcați cu ceea ce au făcut în viață ajung să aibă o oarecare putere după moarte asupra ceva.Cu alte cuvinte, dacă nu ești mulțumit cu realizările tale, energia vitală din tine nu va fi capabilă de supraviețuire.Nu contează dacă ești ateu sau dacă crezi într-un zeu, contează să crezi în tine însuți ca ființă superioară. Moartea este pierderea diversității ființei, astfel, în loc să fie un duet corp-suflet, ajunge să fie doar suflet.
Scuze daca iti raspund aici dar Marian112 vrea sa te intorci pe T\A.A zis sa-ti zic asta : )
MOARTEA =opusul vietii, pentru cei ce cred in Dumnezeu care este sursa vietii,, a lasat moartea ca pedeapsa pentru neascultarea omului si a ingerului, moartea =nonexistenta. Isus a asemanat moartea cu un somn din care te trezesti. Asadar, dupa invatatura reala a Bibliei moartea va fi redusa la nimic incurand, este cel mai mare dusman al omului. Satan a cauzat pacatul, si prin pacat a intrat moartea. Biblia ne invata ca dumnezeu va curata incurand pamantul de toata rautatea. si pe oamenii care sunt in amintirea sa ii va readuce la viata din locuinta mortilor. OAMENII inviati vor fi scolarizati in cele mai inalte norme a lui Dumnezeu, si atat ei cat si cei ce au supravietuit MARELUI NECAZ
Este cam greu pentru evrei sa recunoasca ca religia lor vine de la un fiu al faraonului.
Daca tot ei au scris povestea au adaugat si faza cu Moise mic neajutorat si evreu ca in telenovele.
Interesant.
Exista vreo dovada cum ca ceea ce spui tu e adevarat?
Incurci lumea, oricine ai fi tu. Mai mult ii indarjesti decat sa ii inveti ceva pe cei care nu cunosc cine e Anubis (domnitorul suprem al karmei). Ce este moartea? Toti vom afla intr-o zi, de ce sa ne agitam de pe-acum?
Da, va sugerez sa cititi cartea,, Intoarcerea lui Imhotep". Este descrisa si istoria cu moise, mai adevarata ca cea a crestiniilor. Scrisa de, Denisse Dumitrescu. Nu doar ca o sa va placa foarte mult dar veti ramane cu un semn de intrebare.