| hecamefrommetalland a întrebat:

Salutare creștini obsedați și păgâni(persoane de altă religie) care au venit să se ciondănească și să ironizeze întrebările gnostice și agnostice ale altora.Sunt într-o situație comedico-tragică.De Bobotează va veni popa în casa noastră, și prin tradiție cei prezenți trebuie să-i sărute crucea.Problema e că eu-s satanist, și nu pot face asta. Ceva soluții?(oricât de retardate).

42 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Poate ca, satanist fiind, ar trebui sa pupi crucea, ca sa intelegi pe ce cale te afli.
Eu nu as da doi bani pe acel satanism care nu imi da puterea sa spun "Nu!" la ceea ce nu trebuie sau nu vreau sa fac. Cind am devenit crestin, Isus Hristos mi-a dat acea putere cind a fost cazul. Asta inseamna sa fii liber: sa poti face ce trebuie atunci cind trebuie sau ce vreau atunci cind vreau un lucru ce stiu ca este sigur bun, si, daca tu nu ai aceasta putere, ma intreb cit de buna este religia ce o ai, satanist fiind. Eu stiu raspunsul, te las pe tine sa il descoperi.

| hecamefrommetalland explică (pentru cristi202):

În primul rând pot spune "NU". Doar că eu și popa suntem oarecum prieteni și nu vreau să-mi stric imaginea sau să fiu asaltat de o tonă de întrebări.Satanismul e o religie care apără libertatea cât mai mult(nu sunt nevoit nici să respect câteva mii de legi pentru a nu arde în Iad, nici să mă rog unei zeități), deci e cea mai libertină religie. Legea satanismului laveyan e:Fiecare individ face acțiunile cu propriile acorduri și este singurul răspunzător de aceste acțiuni.Individul este dumnezeul propriu și nu există nicio ființă superioară lui însăși.INDIVIDUL NU ARE DREPTUL DE A AGRESA ALTE PERSOANE FĂRĂ MOTIV.Nu are dreptul de a agresa copii și animalele.Etc.

| cristi202 a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

OK, si ce vei face in acwel moment cind Il vei avea in fata pe adevaratul Dumnezeu (va fi un asemenea moment!), si vei descoperi ca tot in ce ai crezut (ca tu iti esti propriul dumnezeu) a fost doar o minciuna?

OK, si ce vei face in acel moment cind Il vei avea in fata pe adevaratul Dumnezeu (va fi un asemenea moment!), si vei descoperi ca tot in ce ai crezut (ca tu iti esti propriul dumnezeu) a fost doar o minciuna? întrebarea asta îți recomand să ți-o pui ție.

Îți poți pune exact aceeași întrebare ție însuți fără faza cu ca "tu iti esti propriul dumnezeu".

| cristi202 a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Eu mi-am pus-o deja, si crede-ma ca m-am "pus bine" cu Dumnezeu, incit sa fie un moment placut atunci cind va fi!

Dumnezeul meu și al tău nu se cunosc între ei-Martin Welser

ASCULTĂ!
Asta e o poveste adevărată
Bazată pe realitate
O masă de frenezie
O otravă vândută ca remediu
Ei îți spun că cunoașterea e un blestem
Dar ignoranța nu binecuvântează!
Ei vă spun să vă iubiți între voi
Pentru a lupta războiului cu pacea
Deziluzie, Fraudă și Înșelăciune:
Fundațiile religiei!
E ATÂT DE SFÂNTĂ(religia) ÎNCÂT SĂ DECIDEȚI SĂ DEVENIȚI UMBRA UNUI OM(IISUS)?!
Înlocuind viața cu moartea
Amestecând speranța cu minciuna
Și trăind în umbra sabiei!-The Shadow of the sword, cântec creat de trupa Samael și versuri scrise de Michele Locher(Vorphalack).

Religia voastră e atât de sfântă încât merită să deveniți umbra unui om? Asta trebuie să te întrebi.

NOname
| NOname a răspuns:

Nu cred că te poate obliga cineva să faci ceva împotriva voinţei tale.
Îi laşi cu ale lor şi îţi vezi de treabă.

| danay72 a răspuns:

Paganii sunt cei care respecta traditiile in detrimentul Bibliei.

| hecamefrommetalland explică (pentru danay72):

Tu ai citit dicționarul vreodată?

| danay72 a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Tu ai scris ca paganii sunt persoane de alta religie, dar sunt foarte multe religii care se bazeaza pe Biblie.

| RAY a răspuns:

Isi folosesti neuroni si devi ateu ce sa spun

| hecamefrommetalland explică (pentru RAY):

Păi și cum ar schimba asta situația? Nu pot pur și simplu să scot Biblia Satanică de LaVey și să i-o trântesc în față la popă.Cât despre ateism, eu nu devin ce mă îndeamnă alții.

| RAY a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Si noi ce sasi facem

| hecamefrommetalland explică (pentru RAY):

Să spui cum să scap să nu-l mai văd pe popă și pe crucea lui poleită cu aur din banii cetățenilor!

| OnuOnulică a răspuns:

Si esti mandru de asta dragul meu?

Esti mandru ca esti satanist?
...
ok...pai te poti duce in alta camera si sa stai singur pana o sa plece preotul.

| hecamefrommetalland explică (pentru OnuOnulică):

Sunt foarte mândru că-s satanist.Preotul și familia mea ar intra forțat în cameră, deci asta nu-i o soluție.Satanismul laveyan e născut însăși din natura umană, iar cel tradiționalist din dorința sa.Amândouă sunt diferite, poate chiar opus.

| Mădă0611 a răspuns:

Te duci la baie sau pe afara, eu fac la fel, n-am chef sa pup fierul ala plin cu bacterii si sa imi dea in cap cu matauzul ala plin cu bacterii, bleah, dupa ce pleaca sterg tot ce a stropit in camera mea si camera de langa, chiar si coltarele, dulapuri, pereti. Cu asa o placere nu l-as primi, dar ai mei sunt ortodocsi oh go on, abia astept sa plec, sa scap de prostia din jur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu nu-l las sa intre. happy
Ultima oara i-am spus dascalului ca sunt musulman cand a inceput sa nu mai termine cu intrebarile.

| milan9 a răspuns:

Eşti pierdut. Nu există soluţii. happy Iată de ce...
- "Fraţilor, vă laud că în toate vă aduceţi aminte de mine şi ţineţi tradiţiile cum vi le-am dat." I Corinteni 11, 2
- "Deci, dar, fraţilor, staţi neclintiţi şi ţineţi tradiţiile pe care le-aţi învăţat, fie PRIN CUVÂNT, fie prin EPISTOLA noastră." II Tesaloniceni 2, 15

Din Noul Testament vedem că apostolii îi LAUDĂ pe cei care respectă "tradiţiile"! Deci depinde despre ce fel de Tradiţii vorbim, pentru că fiecare religie, fiecare credinţă şi cult are "tradiţiile" lui, istoricul lui…
Biserica a păstrat în mod obsesiv caracterul neschimbat al acestor tradiţii (predanii) ale sale.
Esti o fiinţă liberă. Vei găsi până la urmă poate o soluţie de compromis happy

| Esperança a răspuns (pentru milan9):

Traditiile care nu sunt in conformitate cu Scriptura, nu sunt de la Dumnezeu!
Sa nu uitam faptul ca paganii si traditiile lor au existat cu mult timp in urma de a veni Hristos pe pamant!
In ziua de azi vad si eu cat de obsesiv s-au pastrat aceste traditii....pacat ca nu sunt acelea lasate de Dumnezeu prin apostoli happy(daca a lasat vreuna, in alte traduceri gasim "invataturi" nu "traditii")

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

- După cum spuneam, fiecare religie, cult, fiecare credinţă are "tradiţiile" ei, istoricul ei…

- Dacă în Noul Testament vedem că apostolii îi LAUDĂ pe cei care respectă "tradiţiile", rezultă de aici faptul că Biserica şi-a alcătuit încă de la început anumite forme prin care s-a continuat activitatea de sfintire, de transmitere a harului de la cler spre credincioşi, diferite forme de rugăciune...

Iată doar câteva citate biblice despre Predanie (sinonimul biblic pentru "Tradiţii"):
1). -II Tesaloniceni 2, 15:,, Deci, dar, fratilor, staţi neclintiţi şi tineţi predaniile (tradiţiile) pe care le-aţi învăţat, fie prin cuvint, fie prin epistola noastra." (învăţături suplimentare faţă de cele trimise prin epistolă, prin scrisoare)
2). -Ioan 20, 30: "Deci si alte multe minuni a facut Iisus inaintea ucenicilor Sai, care nu sunt scrise in cartea aceasta." ( Sf. Traditie, Predanie)
3). -I Corinteni 11, 2:,, Fraţilor vă laud că în toate va aduceţi aminte de mine şi ţineţi predaniile (tradiţiile) aşa cum vi le-am dat"
4). -Faptele Apostolilor 2, 42,, Şi stăruiau în învăţătura apostolilor şi în împărtăşire, în frângerea pâinii şi în rugăciuni."
5). -II Petru 3, 2:,, Ca să vă aduceţi aminte de cuvintele cele mai înainte grăite de sfinţii prooroci şi de porunca Domnului şi Mântuitorului dată prin apostolii voştri."
6). -Filipeni 4, 9:,, Cele ce aţi învăţat si ati primit si ati auzit şi ati văzut la mine, acestea să le faceţi, şi Dumnezeul păcii va fi cu voi."
7). -II Tesaloniceni 3, 6:,, Fraţilor, va poruncim în numele Domnului nostru Iisus Hristos, să vă feriţi de orice frate care umblă fără de rânduială şi nu după predania pe care aţi primit-o de la noi."
8). -II Timotei 1, 13:,, Ţine dreptarul cuvintelor sănătoase pe care le-ai auzit de la mine, cu credinţă şi cu iubirea ce este în Hristos Iisus."
9). -Ioan 21, 25:,, Dar sunt şi alte multe lucruri pe care le-a facut Iisus şi care, daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca lumea aceasta n-ar cuprinde cărţile ce s-ar fi scris. Amin."
10). -II Timotei 2, 2:,, Şi cele ce ai auzit de la mine, cu mulţi martori de faţă, acestea le încredinţează la oameni credincioşi, care vor fi destoinici să înveţe şi pe alţii."etc...

Ma vad nevoita sa repet "Traditiile care nu sunt in conformitate cu Scriptura, nu sunt de la Dumnezeu!" Scurt, clar si cuprinzator big grin happy

@Esperanca, Traditiile cultului tau rupt de Biserica "nu sunt in conformitate cu Scriptura", din moment ce exista ai 40000 de secte ce vin sa loveasca UNICITATEA şi SINGULARITATEA pe care Fiul lui Dumnezeu a lasat-o Bisericii Sale...

Cultul meu are putine traditii ce nu sunt in conformitate cu Scriptura si acelea imprumutate de la voi, din pacate happy
Dar nu ti-e rusine, voi care va acoperiti unul pe altul si lasati oamenii sa creada ca este bine ceea ce fac si totodata pier din cauza voastra?
Nu ti-e rusine sa vorbesti despre obiceiurile pe care voi le practicati, ca nu sunt pagane? Pana cand o sa va mai acoperiti unul pe altul? O sa vina o zi cand Domnul va pune punct, asa cum a pus in vechime...Asa ca pocaiti-va, lasati-va de rele, vestiti vestea buna a Evangheliei oamenilor, nu va mai osanditi la nelegiuiri!
Ai impresia ca recasatorind oamenii care si-au lasat nevasta, sotul sau au comis adulter sau sfintiti traditiile si obiceiurile unor oameni, veti ajunge in Cer?
Ba din contra, veti atrage mai mult mania Domnului si totodata cu voi si acei oameni vor ajunge in Iad, datorita voua!

Biblia nu vorbeşte despre "Biblie", dar în schimb vorbeşte despre "TRADIŢIA ORALĂ", despre cuv. PREDANIE! Mântuitorul Hristos nu vorbeşte despre Biblie pentru că Biblia nu era scrisa (urma să se scrie în decursul primului secol, şi să se unifice în cel imediat următor…)

Dacă vreo persoană nu recunoaşte IMPARŢIALITATEA şi CORECTITUDINEA Bisericii primelor două secole (aceeaşi care avea şi icoane, care lăsa şi scrieri teologice- păstrate astăzi, etc…), atunci nu are ABSOLUT NICI UN MOTIV să respecte Scriptura – apărută exact în interiorul ACELEI Biserici.

| sublime89 a răspuns:

Te ascunzi sub pat sau in dulap : ))

| Lizzu a răspuns:

Pleci din casa. Ce mare lucru?
Spui ca ai o treaba sau trebuie sa te vezi cu cineva neaparat.
Sau te prefaci ca dormi.

Eu nu deschid pur si simplu.
Cand a venit cu Craciunul l-am auzit cum "canta" pe la vecini.A zis doua cuvinte si asteapta bani.
Pentru 2 cuvinte, nici alea terminate bine.

Gasesti solutii daca vrei sa nu fi prezent.Nu te tine nimeni legat acolo.

| Alphawolf a răspuns:

Adevarul e solutia. Ii spui ca tu nu cumperi iluzii. Renunti la partea ta in favoarea celor slabi... au nevoie sa se ingrase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti satanist, te-ai adresat tie insuti cu prima fraza. Crestinii, satanistii, au aceleasi conceptii numai ca-s albe sau negre.

| hecamefrommetalland explică (pentru anonim_4396):

Nu.Îți recomand să descoperi ce tip de satanist sunt(că există vreo 6 tipuri) și apoi să faci asemănare dintre mine și creștini.

| anonim_4396 a răspuns (pentru hecamefrommetalland):

Spune ce tip esti daca vrei si voi cauta doar definitia aia.

Laveyano-Tradiționalist.Sunt o îmbinare între cele două. Laveyenii nu cred că există Dumnezeu, că ei sunt propriii dumnezei, că sunt singurii responsabili de faptele lor, că nu au dreptul să rănească copii etc.Cei Tradiționaliști cred că Satan îi Dumnezău, și că vrea să ne ajute.

Pai esti intr-un fel ca ceilalti - traditionalist jumate. Laveyano, o mentalitate care are un set de caracteristici. Nu difera de setul unui om caruia nu-i pasa de religie (ca mine), numai ca eu n-am etichetari pe set si nici limite. Nu era mai simplu daca te numeai un "i don't give a ***" person?
Mie imi pare ca cineva s-a trezit sa faca un cult pana a devenit o religie insasi ca sa-i faca (,) competitie crestinismului.

Competiție? Scopul nostru nu e să-i îngropăm de creștini, ci să îngropăm toate religiile.Laveyanismul e o religie ce încurajează comportamentul natural uman(și câteva din instinctele naturale ale omului).

Ca sa bagi in pamant un om, intai il bati la tot ce era el mai bun. se numeste competitie. laveyanismul este doar o denumire asa mai "misto" pentru liberieni si acolo insira lucruri care orice liberian le are, fara sa gandeasca in felul cum gandeste unul care preia religia asta laveyano. gandeste-te la unul care nu-i pasa de religie, ce diferenta e intre el si tine. ca tie iti pasa, probabil si ca lui nu-i pasa.

Simplu,unuia căruia nu-i pasă de religie nu respectă neapărat cele 9 porunci satanice.

Sa respecti o cifra de reguli, inseamna sa te limitezi. daca incalci una, ce se intampla, deviezi de la credinta ta? sau daca faci ceva in plus peste cele noua porunci, tot incalci una din ele?

Nu,nu sunt obligat să le respect pe toate, o fac din propria plăcere pentru a-mi menține stare plăcută de superioritate.Sataniștii nu sunt nevoiți să respecte totul, ci doar câteva lucruri pentru a nu degenera în anarhie sau a deveni criminali.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Pentru mine, crestinii sunt pagani.

Monstrul Zburator de Spaghetti sa va aiba in inima! Multa slava!

| SteinZer0 a răspuns:

Ai putea pur si simplu sa pleci putin pe afara pana pleaca popa.

| BazikR1 a răspuns:

Faci ce fac si eu chiar daca ceilalti vor avea o parere proasta despre tine pleci pur si simplu sau incui usa la camera.Nu trebuie sa te oblige nimeni sa saruti un lemn