| Ryuuzuka a întrebat:

Se apropie olimpiada de religie si vreau si eu niste site-uri cu teste/subiecte de olimpiada doar din pildele studiate in clasa a 7a tongue. Fundita!:*

65 răspunsuri:
| karinamark a răspuns:

Si eu am fost acum 2 ani happy inta pe siet-ul ministerului sau pe google pur si simplu laughing

| bloodyhell a răspuns:

Vezi pe didactic.ro

| Mikasa a răspuns:

Super poza cu Intalnirea Inimilor happy

| Ryuuzuka explică (pentru Mikasa):

Mersilove struck! Maine e ultimul episod.sad.

| Mindreader13 a răspuns:

Există așa ceva? O.o în ce hal am ajuns...

| KodrutZ a răspuns:

Proba de cruci si matanii viteza nu se da?

| Ryuuzuka explică (pentru KodrutZ):

Pai dupa cat de inteligent esti tu nu cred ca se da.

| Ryuuzuka explică (pentru Mindreader13):

In ce hal am ajuns draguta?

| KodrutZ a răspuns (pentru Ryuuzuka):

Eu unul cind eram in scoala, olimpiade se dadeau la istorie, matematica, geografie, romana, altele de genul asta, chestii utile in viata intr-o anume masura, nu la initiere in pupat moaste si considerat popa autoritate suprema in societate. Mindreader fix la "halul" asta se referea - inlocuirea olimpiadelor la obiecte care chiar conteaza cu olimpiade la indoctrinare.

Pai mosule ti s-a dus vremea laughing.

Desigur, acum e mai important sa stii cum se pupa o icoana decit sa fii in stare sa scrii o scrisoare de intentie sau o plingere.

Depinde dupa cum gandesti tulaughing. Daca nu ar fi Dumnezeu iti imaginezi tu cate plangeri ai scrie tu acum oh go on, asa ca las-o balta ca vad ca dialogul asta nu duce nicaieri.Tu fiind mai mare si eu de abia in clasa a7a ar trebui sa gandesti altfel, deci au dreptate adultii cand spun ca fetele se maturizeaza mai repede decat baietii.

| Mindreader13 a răspuns (pentru Ryuuzuka):

Am ajuns să avem olimpiadă la religie - materie inutilă și care e opțională. urmează olimpiada la desen și la muzică? raised eyebrows

Maturizarea si religia, hmmm... mai discutam cind o sa te maturizezi si nu o sa pleci de la premize de genul "daca nu ar fi dumnezo'". Pina atunci, succes la olimpiada de matanii si la campionatul judetean de pupat moaste!

Nene mi-ai zis ca is mai bune olimpiada de romana si mate etc. Daca spui tu atunci de ce... nu stii sa scrii laughing : "daca nu ar fi dumnezo'". Mai degraba iti urez eu succes tie la note bune laughing.

Deci pe mine chiar nu ma intereseaza parerea ta.So tine-o pentru tine laughing.

| Denysa2012 a răspuns (pentru Mindreader13):

Bine zis ma pis pe ea de religie

| Ryuuzuka explică (pentru Denysa2012):

Si adica de ce m-ar interesa?

| Denysa2012 a răspuns (pentru Ryuuzuka):

Adica daca in ce subiecte raspunsul ar fi la scromana si mate in rest sexxxx

Daca tot imi amintiti voi ca religia" e buna de nimic" si spuneti ca romana si mate e mult mai folositoare, dragilor invatatile macar pe acestea ca vad ca multi sunteti analfabeti aici si va dati mari ca stiti, dar...laughing.

| Mindreader13 a răspuns (pentru Ryuuzuka):

și nici pe mine nu mă interesa că tu te duci la olimpiada de religie. dar ai postat, și eu am postat, suportăm consecințele.

Pai nu mai trebuia sa te obosesti sa raspunzi daca nu te interesa simplu. E asa de greu pentru mintea ta inteligenta?

Analfabeta esti tu cu mata.du-te in...mea

Okey dar tu esti aia din fata laughing.

Poate tu esti prima ...si taci in morti m-ati ca nu comenteaza la mine un copchil pisat

Primul meu sfat pentru tine ar fi sa te uiti mai intai la ce categorie esti dupa aia mai pune mana pe carte daca tot nu teo invatat mata sa citesti straight face.

Poate tu esti prima ...si taci in morti m-ati ca nu comenteaza la minen un copchil pisat

Hai taci

Hai mars cu replicile tale de clasa a IV-a. laughing

| XDarkAngel a răspuns (pentru Mindreader13):

Religie nu e o materie optionala si oarecum nici inutila daca vrei sa te faci preot straight face laughing dar sa stii ca nu mai pune-au si materia asta in programa fara un scop (daca tot zici ca e inutila). Trebuie macar sa stii de unde o aparut Dumnezeu.