Si eu am fost acum 2 ani inta pe siet-ul ministerului sau pe google pur si simplu
Eu unul cind eram in scoala, olimpiade se dadeau la istorie, matematica, geografie, romana, altele de genul asta, chestii utile in viata intr-o anume masura, nu la initiere in pupat moaste si considerat popa autoritate suprema in societate. Mindreader fix la "halul" asta se referea - inlocuirea olimpiadelor la obiecte care chiar conteaza cu olimpiade la indoctrinare.
Depinde dupa cum gandesti tu. Daca nu ar fi Dumnezeu iti imaginezi tu cate plangeri ai scrie tu acum
, asa ca las-o balta ca vad ca dialogul asta nu duce nicaieri.Tu fiind mai mare si eu de abia in clasa a7a ar trebui sa gandesti altfel, deci au dreptate adultii cand spun ca fetele se maturizeaza mai repede decat baietii.
Am ajuns să avem olimpiadă la religie - materie inutilă și care e opțională. urmează olimpiada la desen și la muzică?
Deci pe mine chiar nu ma intereseaza parerea ta.So tine-o pentru tine .
Adica daca in ce subiecte raspunsul ar fi la scromana si mate in rest sexxxx
Daca tot imi amintiti voi ca religia" e buna de nimic" si spuneti ca romana si mate e mult mai folositoare, dragilor invatatile macar pe acestea ca vad ca multi sunteti analfabeti aici si va dati mari ca stiti, dar....
și nici pe mine nu mă interesa că tu te duci la olimpiada de religie. dar ai postat, și eu am postat, suportăm consecințele.
Pai nu mai trebuia sa te obosesti sa raspunzi daca nu te interesa simplu. E asa de greu pentru mintea ta inteligenta?
Poate tu esti prima ...si taci in morti m-ati ca nu comenteaza la mine un copchil pisat
Primul meu sfat pentru tine ar fi sa te uiti mai intai la ce categorie esti dupa aia mai pune mana pe carte daca tot nu teo invatat mata sa citesti .
Poate tu esti prima ...si taci in morti m-ati ca nu comenteaza la minen un copchil pisat
Religie nu e o materie optionala si oarecum nici inutila daca vrei sa te faci preot
dar sa stii ca nu mai pune-au si materia asta in programa fara un scop (daca tot zici ca e inutila). Trebuie macar sa stii de unde o aparut Dumnezeu.
anonim_4396 întreabă:
Ammy2001 întreabă: