| ateu123 a întrebat:

Singura teorie care ofera dovezi reale este teoria evolutiei http://www.teoria-evolutiei.ro/ singura teorie care ofera dovezi in cea ce priveste un inceput este big bangul http://ro.wikipedia.org/wiki/Big_Bang

deci teoria creationista ce dovezi ofera? fara versete din biblie

50 răspunsuri:
| ateu123 explică (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Eu am credinta de cand? eu sunt ateu

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru ateu123):

Esti ateu dar nu inseamna ca nu crezi in altceva,precum aliens. Tu nu intelegi termenul. Teu inseamna cu D-zeu,ateu inseamna fara D-zeu. [sau oricare zeu]
Dar in aliens poti sa crezi ca nu implica dumnezei.
Ziceam sa o luam ipotetic,pentru ca parca credeai in aliens ca exista sau ma insel? Crezi sau nu ca există? Aliens pot fi fiinte de pe alte planete, ca sa intelegi despre ce vorbim, si nu finte supranaturale.

| Coconutz a răspuns (pentru ateu123):

Uita-te la templele budiste. Ti se pare ca o duc prost in saracia lor?

| ateu123 explică (pentru Coconutz):

Nu dar duc o viata de rahat

Avem o singura viata, atunci sa avem tot ce ne dorim nu sa ne batem joc de ea

| Alex_1359 a răspuns:

Eu sunt Dumnezeu, eu v-am creat pe fiecare dintre voi, in fiecare dintre voi exista un Eu, ascultati-ma si vorbiti frumos!

Parerea mea daca ar descoperi lumea noastra near face sclavi lor

Posibil.

Viata va evolua la fel ca si la noi da sub alte forme in functie de adaptarea la mediu, dar prostia e universala crede-ma

Rahat? pe bune?

Da ce viata duc toata viata mediteaza, stau ca cercetorii poate pica ceva din cer

| evostyle7 a răspuns:

Singura teorie care oferă dovezi reale este teoria câmpului unificat a lui Nassim Harramein, la care lucrează de mai bine de 35 de ani, fiind neterminată în prezent, dar momentul nu este departe.

În câteva cuvinte, în urma cercetărilor lui, modul de funcționare al Universului este la fel oriunde. Orice corp, de la particulele subatomice la atomi, de la stele la galaxii are o gaură neagră, prin care primește informație. Ceea ce gândim, acționăm, exteriorizăm radiaza în vacum, vacumul fiind spațiul din univers lipsit de densitate, care preia toată informația printr-o gaură albă, furnizând-o sub altă forma altor corpuri prin găuri negre, și ciclul se repetă. De aici prima lege a fizicii, orice acțiune are o reacțiune opusă egală și de aici proverbele civilizaților antice mult superioare nouă celor din prezent "ce dai, aia primești".

Pentru cei interesați și de asemenea răbdători, http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741.

Ipocrizie curata

De ce spui asta?

Si chiar nu vad rostul videoului ca eu nu mai sunt indoctrinat si ghici! Nici copil.

Demonstreaza-mi tu ca poti trai fara banii atunci te voi crede

Nu pot sa iti demonstrez asa ceva.
Intr-adevar lumea este in asa fel construti incat cele mai mari distractii si placeri sa neceseti banul.
Si este trist ca inca avem acest obicei primitiv de a folosi banii.
Eu unul nu sunt bogat si sunt destul de fericit.Nu am totul si nici decum nu cred ca o sa fac tot ce mi-am propus.Si recunosc miar place.
Dar asta nu ma intristeaza.O sa fac tot ce pot sa ma simt bine.
Fiecare emotie negativa pe care o exprim fie in mila de sina fie in suparare nu imi va face viata mai frumoasa.
Nu sunt de acord cu banii, si decat sa ma lupt pentru ei mai bine sunt impotriva lor.

Te cred oh go on