In momentul asta de furie incontrolabila, Da, chiar as vrea sa fiu. Si sa ii arunc in iad pe toti distrusii de pe acest pamant.
Nu ar fi asa rau, intr-o zi i-as face pe toti pamantenii sa fie oameni cu suflet bun si sa nu existe rautate.
N-ai cum....Nimeni nu poate face asta, nici macar Dumnezeu. Ce crezi? Ca si El vrea sa fie atatea rele si lucruri urate pe pamant? NU! Stii tu cine-i de vina pentru lucrurile astea rele...ca sa nu-i mai zic numele
.
Buna! nuuuuuuuuu, este o blasfemie sa iti doresti asa ceva
fiecare are menirea lui pe acest Pamant..asa cum eu sunt femeie si nu imi doresc sa devin barbat, nici sa il inlocuiesc pe Dumnezeu nu imi permit sa gandesc!
Nu.Sunt foarte multe probleme pe acest Pamant de cativa ani incoace.Nu as putea face fata.
Asta nu e site de marketing.
oricum nimeni nu cumpara de acolo
INTERSPORT, HERVIS SPORTS RULLZ
Unde te crezi? la piaţa mare? Cerşitul se face în altă parte, nu aici. Dacă doreşti fundă, dovedeşte că merită.
E, atunci nu-ti raspund; P
Cine ar avea nevoie de un raspuns de la o/un proast/a ca tine?
Un alt copil, disperat dupa 'funde'
ACEST SITE ESTE FACUT PENTRU AJUTOR NU PENTRU FUNDE, DACA FACI O FUNDA CE CASTIGI?
Salut
Tpu.ro si utilizatori lui iti multumesc!
Era o gluma, prietene, am destule funde stai linistit si nu te mai agita ca faci infarct!
Nu ma omora, ce glume ![]()
Unii nu stiu unde sa se opreasca.
'prietene'? de unde ai furat-o si pe asta Mircea Badea?
Bai licuriciule, vad ca n-aveti niciunul treaba cu glumele cu astea...am impresia ca tu dai dovada de calitatile astea daca ma uit la raspunul tau!
Te las sa crapi de ciuda ca n-o sa-ti mai raspund!
Ciuda? de ce?
Traim in 'Rom'ania si asta ne ocupa tot timpul
(By Mircea Badea)
Acum la zu.
Mare adevaaar! Astia incontinuu dupa fiecare raspuns,, Funda?" sau,, Imi dai funda, te rog?". Baaai fratilor! Zau asa! Maturizati-va...Pentru ce va trebuie funde? Sa va faceti codite?
Eu as vrea pentru ca dumnezeu pazeste acest pamant si las face mai bun (Romania, guvern!)
Eu nu zic ca e bine, daca ai fi Dumnezeu ar trebui sa ajuti toata lumea nu doar o parte