Dumnezeu este tatal nostru. Pacatul este greseala pe care o facem constient sau nu in fata Parintelui nostru iar el ca un Tata bun, ingaduitor ce este ne iarta dar pana la o limita. Daca pacatul ajunge un mod de trai va fi pus in balanta la Judecata. (Parerea mea)
Eu nu am negat faptul ca n-ai avea cunostinte legate de legile tarii, ti-am spus doar sa nu mai atribui mesajelor pe care le postez caractere pe care eu nu le-am conturat, cum ca as reduce fapte abominabile la simple greseli. Ma poti ruga sa dezvolt anumite subiecte dar nu fa judecati de valoare asupra a ceva ce nu a fost pronuntat de catre mine. Am facut referire la greseli la modul general, n-am intrat in amanunte, n-am descris tipuri de greseli astfel incat sa te poti pronunta cu privire la un anumit tip de judecata (care in cazul de fata, mi-ai atribuit-o gratuit fara ca eu sa fi facut referire la cat de mari sau nu sunt greselile ori la ce consecinte survin in urma lor)
Sorry,eram sub efectul celor scrise de utilizatorul dinaintea ta si de aceea te-am luat asa de tare.Am facut o confuzie.,, Nu este un accident ca ai facut adulter. ai stiut ce faci. nu este accident ca te imbeti, fumezi, injuri, minti. toate astea le faci in mod voit! si totusi... daca iti pare rau ca ai pacatuit, de ce repeti pacatul respectiv?,,
Toti pacatuim in multe feluri, prin gandire, vorbire si actiuni.Insa important e sane corectam si sa incercam sa nu mai facem acele greseli.
Eu nu am pacate pana acum, inca nu m-am cac@t pe JESUS, sper sa nu o fac, insa ma enerveaza moaca lui, intr-o zi o sa am aliez cu SATAN si o sa-i sparg fata aia de poponar, e prea increzut.
Vai de mine, cat esti de inconstient, nu stii ce spui. Aceste cuvinte pot sa iti pecetluiasca vesnicia.