| yloveyou1 a întrebat:

Tu ai un duhovnic personal? Vorbeste despre importanta lui in viata ta.

Răspuns Câştigător
| Maria_Andra_1995 a răspuns:

Un duhovnic este un parinte spiritual sau un parinte al sufletelor.
In ziua de azi sunt multi preoti la care te duci sa te spovedesti si te intreaba : ai mintit? r: cateodata; iti asculti parintii? r: cateodata, etc. Insa nu acela este un duhovnic. Un duhovnic este acel preot la care sa te duci si sa-ti spui pacatele/greselile, iar el trebuie sa aiba rabdarea sa te asculte si sa iti dea sfaturi. Un duhovnic este asemanat unui medic. Cand te duci la consult nu te intreaba el daca te doare capul sau mana sau piciorul, ci ii spui tu ce te doare iar el iti da medicamentul necesar. Asa este si cu duhovnicul. Tu ii spui ce te doare iar el iti da sfatul necesar. Foarte greu iti gasesti un duhovnic adevarat, care in plus de cele spuse mai sus trebuie sa pastreze si confidentialitate si sa nu ceara bani.
Sper ca ti-am fost de folos!

3 răspunsuri:
| Allrc24 a răspuns:

Da am.el iti stie slabicunile,la el te spovedesti,lui ii ceri sfaturi cand credinta ta sovaie, el iti da Canon dupa spovedanie(sfaturile pe care trebuie sa le urmezi pentru a depasi pactul), el infaptuieste cele 7 taine ale bisericii ortodoxe.etc. duhovnicul este foarte important

| Woodenpints91 a răspuns:

Http://www.magazinulprogresiv.ro/uploads/media/STIRI/poza_stalinskaya.JPG

cel mai bun duhovnic care acceptă pe toţi păcătoşii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la mine daca nu aveam duhovnic probabil m-as fi drogat, ori as fi ajuns alcoolic, poate m-as fi sinucis Dumnezeu mi l-a dat cand aveam cea mai mare nevoie