Nu tu ai facut pentru prima oara publice pozele ei, dar i-ai ajutat pe acestia sa-si continue lucrarea.
Daca te-ai intalni cu fata aceasta in Imparatia lui Dumnezeu, si ar fi ajuns la cunostinta ei lucrarea ta, si ea te-ar fi intrebat: "Cum sta treaba cu pozele acelea?", tu ce i-ai mai putea raspunde?
Ori ce s-ar fi intamplat daca fata aceasta ar fi fost o persoana draga tie si altul ar fi facut ceea ce ai facut tu?
A pasit si ea in mileniul 3. Parerea mea este ca a facut bine.
Ca sa fii credincios, nu trebuie neaparat sa fii incuiat.
Religia nu are nici o legatura cu Divinitatea! NU ESTE NICI O OFENSA,fiindca aceste inventii numite religii, dogme ritualuri, traditii, etc. nu reprezinta adevarata inteligenta a universului, adevarata forta inca necunoscuta pe deplin pe care unii oameni o numesc Dumnezeu!
A facut bine ca a parasit acea comunitate. Nu stiu daca a facut bine ca s-a expus,nu cunosc personal, nu comentez.
Se poate observa ca mainile si picioarele nu arata foarte bine, ceea ce tradeaza stilul de viata al amishilor. Nu tu energie electrica, copii trebuie sa munceasca afara in soare si frig, nu calatoresc decat cu caruta si cu " pe josul " etc.
Tipa a participat la o emisiune, Breaking Amish.
http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Amish
"Trecutul" ei nu a fost scos de altii la iveala, in dauna ei, ci a fost mediatizat cu vointa ei. S-a autopromovat. De asta a si devenit atat de populara.
Acum am inteles. Multumiri pentru lamuriri. Oricum, poate ca pentru unii este fun, dar pentru mine, nu.
anonim_4396 întreabă:
TrveHvnterGatherer întreabă: