Traim vremuri in care omul nu mai este in stare sa deosebeasca intre bine si rau; el crede in mod sincer ca binele este rau si raul bine; cand stricaciunea asta ajunge atat de departe, prapadul nu mai poate zabovi mult; au ganduri desarte iar inima lor fara pricepere este aruncata in intuneric; intelepciunea cu care se falesc este pura nebunie; EI GASESC GRESELI IN TOT CEEA CE A FACUT DUMNEZEU SI IN TOT CEEA CE INTENTIONEAZA SA FACA, dar nu-si dau seama ca atrag nenorocirea asupra lor si asupra lumii inconjuratoare
Pentru toti!
iKronstadt: Nu latru ca un caine nebun despre religie...marturisesc despre credinta DREAPT SI ADEVARATA a lui Dumnezeu. Eu nu vreau sa ma dau mare, ca slava nu-mi apartine mie(si in plus nu am vreo poza cu mine sa imi vezi fata, sunt anonim), ci lui Dumnezeu i se cuvine slava.
Tu nu intelegi TARIA si BARBATIA credintei, cat inseamna sa iei atitudine in fata toturor celor care se opun lui Hristos si savarsesc faradelegea.
Pot spune ca eu sunt un MARE PACATOS, dar eu as vrea sa invat sa urmez viata cea curata.
Fratilor, eu nu va vreau raul, ci eu incerc sa discut despre anumite teme si sa va fac sa intelegeti (nu ca as fi eu marele nu stiu ce, unde nu stiu nu vb).
Nu e tocmai corect ce fac acum, adica stau pe net si palavragesc in fata monitorului, dar cel putin cand vb cu voi ma cunosc si pe mine.
Ma, nu te judec. Iti explic cum sta treaba.
Ia stai putin. Da-mi o definitie a ce intelegi tu prin bine, si care-i rostul vietii. Prin cuvintele tale, ce intelegi tu.
Ca poate lamurim asta.
Ma, admir faptul ca ai vb deschis. Dar nici eu nu pun botul la toate prostiile pe care le citesc si ce se mai intampla in jur, dar am ajuns la un punct in care mi-am dat seama ca nu pot sa fac numai dupa voia mea. Viata asta are un scop, e frumoasa daca stii cum sa o traiesti.
Budha asta a facut o religie dupa poftele lui. La fel si Muhamed care avea 7 sotii. Ma, dar Hristos a venit pe pamant smerit si bland. Cum poti sa crezi asa ceva? Tu nu vezi cat de scurta e viata? Aminteste-ti ca o sa ai o sotie, un copil...ce il vei invata pe copilul ala? Si mai ales amintesteti ca o sa mori.
Uite ce spune in biblia Ortodoxa:
2 Timotei 4:3 Cãci va veni vremea când oamenii nu vor putea sã sufere învãþãtura sãnãtoasã; ci îi vor gâdila urechile sã audã lucruri plãcute, si îsi vor da învãþãtori dupã poftele lor.
2 Timotei 4:4 Îsi vor întoarce urechea de la adevãr, si se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.
Du-te la vreo manastire ortodoxa sa vezi ca pacea de acolo te copleseste...si ce frumos este.
Aaaa...asta-i altceva. Daca pe tine nici nu te intereseaza macar din curiozitate, normal. Vezi ignoranta?
Iti spun eu ca daca ai fi (sa zicem
) intr-un avion, iar acel avion se prabuseste...cu-i ii ceri ajutor? MAI AI ATUNCI CURAJUL SA IL DAI LA O PARTE DE DUMNEZEU?
In fine, eu sper ca, poate, intr-o zi iti vei aminti ca ai fost atentionat. Dar atunci sper ca nu va fi prea tarziu. Numai bine!
Aaaa...asta-i altceva. Daca pe tine nici nu te intereseaza macar din curiozitate, normal. Vezi ignoranta?
Iti spun eu ca daca ai fi (sa zicem
) intr-un avion, iar acel avion se prabuseste...cu-i ii ceri ajutor? Mai ai atunci curajul sa il dai la o parte pe Dumnezeu?
In fine, eu sper ca, poate, intr-o zi iti vei aminti ca ai fost atentionat. Dar atunci sper ca nu va fi prea tarziu. Numai bine!
Iti spun eu ca daca ai fi (sa zicem) intr-un avion, iar acel avion se prabuseste, cui ii ceri ajutor? Mai ai atunci curajul sa il dai la o parte pe Dumnezeu?
Ia stai...cred ca ai baut ceva
. Deja o dai pe ocolite...cand am zis eu ca ma intereseaza de teoria ev, de bing-bang etc?
Deci cu tine nu mai vorbesc, fiindca nu ajung la un punct comun. Te las in pace... :-J
chiftelutacrocanta întreabă:
anonim_4396 întreabă: