Hai sa nu mergem pe ideea de normalitate, ca doar e subiectiva. Daca stai sa observi, in general cand e vorba de religie, mai ales la categoria asta,"diferit" ajunge sinonim cu "gresit".
Siii apoi ajungi la asta:
http://i.imgur.com/9CYgVN8.jpg
Lasa copiii sa se joace.
E amuzant cum doar cele negative le observam si ne deranjeaza.
Cand am inceput sa misun pe aici, stiind cum sunt, am zis sa fie ordine, 0 nefolositor si 0 eronat, apoi am vazut cum sta treaba de fapt.
Una mi-a luat la rand raspunsurile si le vota negativ, prin 2013-2014 ea ajunsese la raspunsuri gen "
" din 2012. Patetic. Si stai linistit ca si crestini de genul sunt, adica sa dea voturi dupa chef, doar ca nu stiu regulamentul si se trezesc fara dreptul de a mai vota.
Persoana respectiva e in top si sunt sigur ca nimeni nu o sa ii ia nici un drept.
Si nu neaparat ca ma deranjeaza prea tare dar am observat si mi se pare nesimtire oarecum.
Oh, nu-mi pasa daca cineva imi voteaza raspunsurile cu "Nefolositor' sau 'Eronat'. Asa ca o sa pun o intrebare ca sa vada lumea cat de mult nu-mi pasa.
Faptul ca NOname ti-a dat eronat e un motiv suficient de bun incat sa ne bati la cap cu asemenea intrebari?
Nu poti pretinde ca raspunsurile "pro creationism" (si prin creationism, in 99% din cazuri se vorbeste DOAR despre cel crestin) sunt inteligente si folositoare. Afirmatiile bazate pe favoritism si ignoranta trebuie sa primeasca voturile corespunzatoare.
X - Cum a aparut viata?
Y - Nu stiu.
Z - Pai daca tu nu stii, inseamna ca dintre toti zeii, al meu e cel care a facut-o.
Ti se pare raspunsul persoanei Z valid? Ti se pare inteligent si folositor?
Am vazut si vad exagerat de multe raspunsuri bazate pe favoritism si ignoranta din partea voastra, a credinciosilor.
Eu va sugerez sa nu va mai victimizati degeaba.
-----------------
Sa-ti dau un exemplu :
X - eu sunt adventist, iar in doctrina adventista se interzice consumul anumitor tipuri de carne, baptistii, spre exemplu, dupa interpretarea lor biblica, nu au interdictie in a manca acestea. Dumnezeu exista si ne va judeca la sfarsit cum ma va judeca pe mine care nu am mancat si cum va judeca pe altul care a mancat si totusi a auzit de la mine ca nu e bine.Conteaza aceste lucruri asa mult?
Y - Conteaza ce spune Biblia, nu o invatatura religioasa, pentru ca Biblia este ghidul pentru un crestin, lasat de Dumnezeu. 2Timotei3:16,17
Raspunsul meu pentru Y - tot nu ai raspuns la intrebarea lui. Crestinismul e impartit in 42000 de ramuri (give or take). De ce? Pai pentru ca biblia a fost scrisa atat de prost incat fiecare ciumpalac o interpreteaza dupa bunul plac si face o noua ramura.
"ghidul pentru un crestin, lasat de Dumnezeu"... cam prost dictat acel "ghid".
Dovedeste ca dintre toate ramurile, a ta e cea corecta.
---------------------
Zi-mi si tu daca raspunsul userului Y ti se pare folositor, inteligent si valid. Daca esti sincer, recunosti ca nu.
Mai vrei exemple? Mai am multe. Si te mai miri ca voi victimele primiti voturi negative.
"raspuns care nu are probleme cu argumentarile"... buna gluma. Un raspuns bazat pe favoritism si ignoranta care nu este sustinut de argumente valide tie ti se pare ca "nu are probleme cu argumentarile"? Vorba unui filozof : Spiciles, LoL si Uatafac.
Imi place ca aveti impresia (gresita) ca raspunsurile voastre sunt bine argumentate si valide dar nu sunteti capabili sa vedeti greselile din spatele lor.
X - Originea universului?
Y - Nu stiu.
Z - Dintre toti zeii, al meu (adica cel crestin desigur) e raspunsul corect pentru ca scrie aici.
Ai dreptate, raspunzul lui Z "nu are probleme cu argumentarile". Ce orb sunt / am fost. Gata, de maine devin crestin.
Cum de ai observat? de ceva vreme voturile sunt ascunse, nici nu mai ma chinui sa ma uit.
Nu am vrut nici un vot inteligent. Numai ca este o chestie de opinie daca nu esti in stare sa iti dai seama nu mai ma face sa citesc raspunsuri de o pagina. EU nu cred intr-un anumit zeu care face parte dintr-o religie. Daca nu stii ce convingeri am abtine-te nene. E dreptul meu sa cred in ce vreau. Nu poti demonstra ca nu am dreptate lasa-ma cu chesti gen "eronat" Nu ai discernamant!
Cum sa spun, corectitudinea logica a unui rationament nu depinde de ce credinta ai. Si ateii, si crestinii, si musulmanii, si hindusii pot rationa corect (sau incorect).
In ochii lui Dumnezeu, raspunsurile tale sunt eronate.
Cine esti tu sa contrazici un adevarat crestin, un trimis al lui Dumnezeu pe Pamant care stie invataturile Creatorului sau? Evident, ca daca nu le stii, datoria sa de bun samaritean va fi sa te corecteze si iti va da "eronat". El vrea doar sa te ajute si sa trimita pe drumul cel bun.
Personal nu mi se pare normal, dar banuiesc ca in viziunea altora este normal, avand in vedere situatia de fata.
Mai, ce-ai pacatuit de primesc notificari de la tine cu intarziere? Acum am primit pentru raspunsul asta.
Citeste ce am scris mai sus. Mi-a mai spus asta si altcineva, mai elegant cei drept.
De fel nu citesc raspunsurile altora. mori de plictiseala de fel, ori de prostie daca citesti la "religie".
Răspunsurile prosteşti se întâmplă să fie penalizate, Hørrør. Nu ştiu ce ţi se pare atât de revoltător.
Nu e nimic personal.
În loc să insulţi gratuit şi să te agiţi pentru un lucru pentru care "nu vă pasă", mai bine te-ai întreba unde greşeşti şi ai încerca să te corectezi, căci faci nenumărate greşeli de logică şi afirmaţii nefondate, nemaivorbind de cele agresive fără motiv şi lipsite de bun simţ.
Iar voturile sunt menite să descurajeze acest tip de comportament şi la alţii, căci prostia are tendinţa să prindă.
Contribui şi eu la sănătoasa dezvoltare a societăţii cum pot.
Cu plăcere! : )
Eu consider toate voturile like-uri de la fani, indiferent de natura lor.
Data viitoare cand dai voturi mai bine si argumenteaza de ce sunt prostesti. Problema este ca nici argumente nu ai. Mdea. Unora le trebuie ceva ma mult sa se dezvolte intelectual..Inteleg.
Ce-ai patit ma oroare? tat credinciosii sant de vina,ba da rai mai sant astia, sa fiu al mamei, dupa ca ca sant cretinopati mai dau si voturi la misto, si traiesc ma, pe langa voi.Asta e de neconceput cata vreme rasa umana incepe de la ateu incolo! Dar dupa cum spui e vorba de cei credinciosi.m-am linistit.Sant foarte rari.Ma tem ca 1/000 sant tot prea multi, daca luam in calcul anul de la facerea lumii.Fiindca larga e calea lumii si aglomerata rau de tot,iar calea cea stramta,este atata loc pe ea, incat ma mir; cum de atatia rationali si inteligenti s-au ingramadit pe calea larga si aglomerata, dar nu i-a dus mintea sa o faca frumoasa si atragatoare pe cea stramta? fiindca sant destepti fratioare? daca alegerea e intre viata, si moarte, cum ma atatia destepti sa faca o alegere atat de proasta si sa rateze cununa cea nepieritoare? doar o faceau pentru univers si entru ei insisi? asa? ia uite unde e lumea si ce face? cu ce se ocupa? si toti dau vina pe Dumnezeu.Ca nu face ceva. CEVA? pai face.dar nu vad orbii.si asta e trist.ca toti au ochi.si ochii nu ar fi putin lucru daca te gandesti, ca numai faptul ca vedem; E O MINUNE>
Problema la mine este ca persoane ca NOName considera existenta lui Dumnezeu o eroare de logica. Cat de inapt intelecual sa fii..AM dat niste raspunsuri complet argumentate..Nu s-a chinuit sa arate ca sunt "prostesti" ea a apasat pe vot ca este usor..Habar nu are ce am aratat eu acolo nu intelege..Se mai se si supra-apreciaza.E TRIST! Eu as fi raportat-o dar nu are cum sa ii dea cineva interzicere in a vota..Ca na e in top. Dar abuzeaza de voturi si e impotriva regulamentului. Daca s-ar dichisi sa poarte o discutie in loc sa isi dea frau ideilor sale nefondate atunci da...Nu ar avea argumente asta e faza.
Vezi ca incepi sa aberezi. Ai citit macar ce ti-am scris? Din comentariul tau reiese ca nu. Sau daca ai citit, nu ai putut intelege. Problema e la tine. Iti sugerez sa mai citesti de cateva ori, mai bine mai tarziu decat deloc.
"chestie de opinie"... ti-am dat cateva exemple. Zi-mi daca ti se par valide, inteligente si folositoare.
"nu cred intr-un anumit zeu"... ma doare-n cot de ce crezi tu.
"E dreptul meu sa cred in ce vreau"... asa si? Ce legatura are cu ce am zis eu?
"Nu poti demonstra ca nu am dreptate"... wtf? O_O. Facepalm
Tu ai spus de religii..Am citit pe alocuri. E clar ca TU nu ai inteles ce am spus. Iti recomand sa mai recitesti odata. Mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()
E o chestie de opinie si este clar ca esti incuiat rau pretene daca crezi contrariul. daca nu te intereseaza ce opinie am de ce ti-ai mai dat parerea de religii si prostiile pe care le-ai mai scris. Daca nu te intereseaza de ce ma mai cicali cu enormitatile tale?