Cu Satan ai avut experiente? De ce nu le publici sa le cunoaștem si noi. Nu va permite Satan? Eu stiu ca nu. Am citit cărți si am ascultat predici ale unor foști sataniști si care avertizează pe cei ce citesc ce ii așteaptă daca își vând sufletul lui Satan. Si cat de mult il urăsc pe Isus si li se cere si lor sa il urască. Acesta da fie motivul pentru care ne urâți pe noi creștinii si pe Dumnezeu?
Oh eu am fost deja vândut sistemului bestiei încă de la naștere, deci e irelevant ce fac după. Se numește creștinism tradițional, iar iluminarea se face când treci la treptele superioare, alte denominațiuni fundamentaliste. Când te simți nemulțumit, după treci la cele nerecunoscute de nimeni, postează clipuri pe YouTube, și următorul moment îți dai seama că faci parte dintr-o sectă Charles Manson sau Shoko Asahara, și faci ce îți dictează Dumnezeu să faci: crime împotriva aproapelui tău.
Felicitări, ai ajuns la nivelul plăcut al Dumnezeului veșnic vechi-testamental.
Nu pricep! Eu sunt creștină nou testamentara, chiar daca Dumnezeu este același cu cel din VT. Eu am făcut legământ botezandu- ma in Numele lui Isus Hristos.
Cine vrea sa scape de Satan are o șansă, sa se căiască si sa facă legământ cu Dumnezeu botezandu-se in numele Domnului Isus. Toți cei despre care am citit sau am ascultat predici au regretat si au primit botezul. Dar toți recunosc ca sunt hartuiți tot mereu de Satan, dar ca s-au obișnuit cu asta si tot nu se mai întorc la el.
Păi citește puțin Vechiul Testament, după Noul Testament și să-mi spui acele similarități, chiar vreau să știu
Imagineaza-ti sa fi satanist neironic lmao.
Ai IQ-ul egal cu temperatura camerei si simti nevoia s-o arati?
r8driver întreabă: