| Ana00005 a întrebat:

A incercat cineva NightBurn pentru slabit? Este bun? Sau alte suplimente care sa arda grasimile. Va rog fara clasica sugestie "fa sport" pentru am niste probleme de sanatate care nu imi permit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| iuliaOK a răspuns:

Poți sa încerci orice, nu o sa slăbești dacă nu ești în deficit caloric. Nu știu ce e NightBurn, dar presupun ca e un ceai sau niște pastile. Orice ar fi, sunt sigura ca nu o sa te ajute dacă mânaci în surplus caloric big grin

| Xozi a răspuns:

Bună. Nu recomand aşa zisele suplimente alimentare pentru slăbit. Nu numai că achiziţionarea lor e foarte costisitoare, dar e şi ineficientă.
Dacă ai o condiţie de sănătare care nu îţi permit să faci sport, ai putea, mai bine, decât să achiziţionezi suplimente alimentare, sa mergi la un nutriţionist şi să stabiliţi împreună o dietă în deficit caloric, care, cu siguranţă de va ajuta.