| Mihnea1161 a întrebat:

Acum 2 zile am mancat ceva ce nu mi-a priit. In acea noapte am vomitat de patru ori si am avut diaree.Cand am vomitat nu am stat chiar confortabil si m-am fortat, asa ca mi s-au spart niste vene la ochi si pe fata. Cele de pe fata mi-au disparut. La ochi parca au inceput sa se trateze, dar * doar unde s- au spart* au aparut niste pete galbuie, in special la ochiul stang unde mi s-au spart si mai multe adica ceva gen culoarea sangelui are ceva galbui. Culoarea urinei este normala si nu mai prezint semne de rau poate doar o sensibilitate la stomac deoarece a fost o toxiinfectie puternica.Credeti ca poate sa fie ceva la ficat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU are nici o legatura cu ficatul. Hemoglobina din sangele iesit din vas se descompune in biliverdina care da coloratia galben-verzuie a zonei (ca intr-o vanataie). O sa inveti despre asta in clasa a unsprezecea si vei intelege mai bine.