| Denii2014 a întrebat:

Acum 3 saptamani am fost operata de apendicita.Chiar si in prima noapte dupa operatie am dormit pe burta,si nu m-i s-a atras atentia nici de doctori, nici de asistente.Dar cand am ajuns acasa si tata a vazut ca dorm pe burta mi-a atras atentie deoarece el stie ca nu e bine sa dorm pe burta primele 3-4 luni deoarece matele pun prea mare presiune pe operatie.Deci e bine sau nu sa dorm pe burta?
P.S EU DORM PE BURTA DEOARECE ASA NU MA DOARE DELOC OPERATIA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Nu-i nicio problema. Dormi cum te simti tu bine, atata vreme cat nu-ti lovesti operatia ca sa se desfaca. Si nu ai voie sa faci efort foarte mare sau sa ridici greutati. De obicei, organismul se reface repede dupa o operatie de apendicita, fiind o interventie chirurgicala destul de usoara. Sanatate!

2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu are legatura. Dormi asa cum te simti tu bine si cum simti ca nu te doare. Organismul nostru are in intinct sa adopte o anumita pozitie atunci cand e vorba de vreo afectiune, daca tu nu ai preferinta pentru o anume pozitie si te simti bine pe burta, dormi asa.

| Robertamirela23 a răspuns:

Intr-adevar si pe mine ca ma doare burta dorm pentru ca nu simt durerile asa de tare. Si eu am fost operata acum 4 ani dar nu tin minte sa-mi fi spus doctorii sa nu dorm pe burta. Stiu ca nu e voie sa muncesti 3-6 luni sa faci efort sau sa ridici greutati.