| Elelena65 a întrebat:

Acum câteva luni am fost la dermatolog pentru că am avut panarițiu și mi-a cauterizat marginea unghiei, am avut niște probleme după intervenție cu unghia dar intr-un final s-a vindecat sau cel puțin așa părea. Problema este că de o săptămână am observat că am la baza unghiei un punct roșu și nu inteleg de ce pentru că se vindecase, iar uneori simț înțepături în zona aceea dar nu mereu. De la ce poate fi? Poate fi infecție?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

Daca simti intepturi, poate fi infectie.
Trebuia sa mergi la chirurgie, nu la dermatolog. Ca sa curete ce era acolo. Mergi mai bine la chirurgie sa vada ce este colo si ce se mai poate face.

| Elelena65 explică (pentru Whitte):

Nu înțeleg de ce doctorul dermatolog la care am fost nu m-a trimis la chirurgie, mi-a luat o grămadă de bani pe intervenție și sunt în aceeași situație.