| AnneM123 a întrebat:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan iau antidepresive, nu pot concepe de ce Dumnezeu le da oamenilor chiar daca ei au, muncesc, dar am facturi de platit, sa ma intretin, nu am cum sa strang suma asta, am ajuns la 26 ani si nu pot sa ma bucur de viata din cauza acestui nenorocit de nas... chiar nu stii ce sa mai fac, cum pot face operatia asta cu o suma mai mica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Furnicuta000):

In loc de liftinguri si prostii te-ai gindit cum ar fi sa faci sport si sa maninci sanatos? Zic si eu...

| Furnicuta000 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am zis cand o sa fiu baba. Poti sa mananci sanatos si sa faci cat sport vrei tu ca tot o sa ai riduri si piele lasata la 70. E vorba de biologie, alo?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Furnicuta000):

Stai sa prinzi 70... ca daca nu faci sport si chestii ca sa fii top-shape la varsta aia, te mai opereaza mamaia.