Eu nu am auzit pana acum de apa oxigenata industriala, nu zica ca nu o fi.
Folosesc apa oxigenata de ani de zile, uneori cand am plagi, nu am avut nicio problema niciodata, e adevarat concentratia e mult mai mica si anume 3%.
Nu am idee o concentratie mare de 30% ce poate face pe piele, dar nu se va comporta ca un acid cu siguranta, insa arsuri s-ar putea sa fie cu siguranta.
Mari daune nu ar trebui sa faca daca acea solutie contine doar apa oxigenata si nu si alte substante, daca este cum am gasit acum un model de apa de asta oxigenta de concentratie mare, vad pe prospect ca contine si 0, 03 % acid sulfuric cantitate neglijabila as zice.
Pe de alta parte cu astfel de solutii "industriale" nu trebuia sa porti manusi speciale? nu trebuiesc astfel de solutii folosite doar in spatii speciale racoroase si ventilate?
Nu stiu cum ai facut rost de aceasta apa, dar zice clar ca ea este material explozibil (precursorilor de explozibil) si clar nu trebuie folosita decat de personal calificat si in spatii special amenajate.
Eu am multe lucruri pe mână lucrez la un service pentru utilaje industriale.
Am si clor care se pune o picătură la 4 metri cubi de apă ca să devină apă potabilă cu clor.
Am si sulf am iod am m____ am argint am zinc am paladiu,
Echipamente cu emisii electromagnetice de 1600W la 2Mhz
Am materiale aproape extraterestre un fel de azbest o pânză pe care dai cu căldură și iti dă lumină din al doilea război mondial.
Am echipamente care se băgau pe gatul sticlelor de lampa in al doilea război mondial ca sa ofere curent electric din caldură penteu statiile de emisie.
Am tranzistori care merg până la 2GHz cu 600Amperi și 1200Volți
Am triode ce merg până la 4 Mhz cu Amperi cu maxim 6000volți.
Am mii de tranzistori
Sute de tipuri de diode atât
Am lucruri despre care cred ca nu este bine să vorbesc gen care accelerează electonii atât de mult in cât ajung la viteze fantastice sa zicem 60 GHz
Am vobuloscop până la 80Ghz
Am a alizatoare de spectru pentru frecvență
Am aparate care măsoară puterile perturbatoare emisiile conduse si emise
Pot măsura radiațiile electroperturbatoare emise prin cablu de catre EUT. Echipament Under Test
Masurare si inregistrare a radiatiilor pertirbatoare trenuri de impulsuri armonici unde fluier unde de coarda
Coliziuni căderi de tensiune...
Măsurarea izolației si a împământarii
Am instrumente cu care pot simula supratensiunea si toate celelalte probleme de alimentare ale echipamentelor ce necesită să primească marcaje C E
Pt a putea fi vândute in Uniunea Europeană.
Am servere SCADA stiu sa setez configirez centrale telefonice PBX Docsys Cmts Unts SIP care pot aloca ip-uri pe mac mta mtu
Am fost reprezentant sercice garantii pentru diverse fieme chiar si din japonia si America in Romania si ru aveam voie sa intervin pe placile electronice ale diverselor EPS UPS-uri invertoare convettizoare de frecventa generatoare electrice
Ups-uri până la 800A/ fază
Am diverse instrumete de măsura si control
Am osciloscop cu 2 canale cu 200MHz pe canal.
Eu ajut mai multi cercetători științifici
Eu proiectez
Eu fabric
Eu realizez
Prototipuri pentru cercetare științifică
Doar că România si ministerul învățământului nu au bani de dat de investit in cercetare.
In momentul de față îmi dau seama că am muncit ani de zile mai mult din apsiune.
Asa ca o să plec îmi iau traista în băț
Și nă duc undeva unde să pot să excelez ubde să îmi pot pune în practicâ cunoștințele și abilitățile.
Pt câ românia se duce de râpă
Oamenii ce au fabrici fabricuțe ateliere laboratoare sunt mincinoși țepari excroci șarlatani rau platnici în general în România.
Așa că le-am alocat mult prea multă viață din viața mea
Am pierdut anul acesta bani pentru ca am dat pete foarte mulți oameni țepari excroci rău platinci Zgârciți Hapsâni Avari Calici
M-am săturat de oamenii ăștia care vor ieftin ieftin și mai ieftin!
In altă țară barimi primesc minim garantat 10 lire / ora chiar dacă muncesc ca electrician la inceput apoi voi incerca sa imi fac propriul meu laborator de încercări electromagnetice incercari de electrocompatibilitate
Analize fizico-chimice si
microbiologice
Incercari de electro-securitate
Incercari de compatibilitate
electromagnetica
Probe energetice si de zgomot
Am ajuns la comcluzia că nu merita să mai stau prin România ca aici dacă m-ar angaja cineva in vor sa plătească în bătaie de joc
Asa ca am alocat acestei țari 20 ani din viața mea aiurea.
Nu m-am inbogățit nu am reusit sa fac mare lucru.
Asa ca daca ma duc sa muncesc pe 120 lire / zi inseamnă că este totusi un început pentru o viața nouă ubde să fac ceva mai interesant mai provocator care sa imi aducă multe satisfacțiile profesionale aplauze si poate chiar si. Bani
Imi plac lucrurile extrem de complexe pe mine daca ma aplauzi si imi dai lucruri extrem de.complicste de. facut. poti sa ma platesti si cu putini bani pentru ca la mine contează foarte mult sa rezolv.probleme despre care mulți alti ingineri spun ca este greu poate chiar imposibil si dau bir cu fugitii.
Mergi la spiral, CA TPU e parallel cu chimia si faci arsuri pana vine in raspuns corect
Si care a fost rezultatul final, apa oxigenată industriala cu concentrație de 30% vs piele?
Citez,, Toarnă apa la temperatura camerei în ureche și las-o să acționeze până auzi că nu mai sfârâie – cel mai bine este să stai întins în pat, pe o parte, cu urechea în sus. La final, ține un prosop la ureche și întoarce-ți capul ca apa să se scurgă în el. Repetă zilnic până se rezolvă problema.,,
citez : Poti face spalaturi si cu apa normala de la chiuveta
de aici din raspunsul cu funda :
https://www.tpu.ro/......ara-acolo/
Laso sa se opreasca singura din sfarait
Eu accept să se facă caterincă miștouri de mine atunci când eu geșesc!
Dar în cazul acesta susțin că tu nu ai multă cultură si datorită lipsurilor carențelor tale intelectuale si a indonenței tale grase pentru că ai fi putut verifica informația inainte de a deschide gura si a da cu piatra!
Eu susțin că este un act de atac la persona rău voit o răutate si o ne dreptate tot o dată. Mai mult din cauza ne dreptății fac eu spume aici acum!
Pt că ceea ce am spus eu că să pună apă oxigenată de la farmacie cu concentrația de 3% apă oxigenată si 97% apă ghioară cum este cea de la farmacie sigur nu îi făcea nimic rău
DAR MAI ALES CĂ EU NU I-AM SPUS SĂ PUNĂ DIRECT DOAR APĂ OXIGENATĂ
CI I-AM SPUS SĂ PUNĂ 50 % APĂ OXIGENATĂ SI 50% RIVANOL!
Asta înseamnă că: concentrația de apă oxigenată prin diluția in rivanol ar fi rămas doar de 1, 5%
iar acești 1, 5% chiar este o concentrație extraordinar de scăzută care nu poate să facă rău tegumentului si pentru asta imi asum toată rășpunderea!
Te rog ca pe viitor să faci multe miștouri dar la greu si caterincă maximă de dar ai grijă cum pui pppppp in propoziție ca să nu te înjuri singur!