Trebuiesc 3 mese pe zi atat pentru slabit cat si pentru sanatatea ta. Nu ti-e foame poate pentru ca mananci destul de mult la cele 2 mese ale tale (nu stiu, doar presupun). Dar incearca sa ai o masa dimineata, una la pranz si una seara iar la fiecare dintre mese sa mananci mai putin, nu pana simti ca te-ai saturat pentru ca daca te saturi e normal sa nu iti fie foame mai tarziu. Daca totusi nu rezisti pana la urmatoarea masa poti lua niste gustari cum ar fi un mar, o banana, sau orice fruct. Sper ca te-am ajutat!
Eu am 1.60 si 44 kg si am 12 ani, dar tu esti normala, dar daca nu-ti place cum arati incearca sa practici un sport, poti sa te si inalti si nu se mai vede burta, Bafta:*:d
Pai de obicei noi, copiii(e si cazul meu)mancam cam multe dulciuri, incearca sa mananci cat mai multe fructe si cat mai putine prajeli.Eu am 12 ani, 1.56 si 46-47 kg, deci chestia aia cu greutatea, ca trebuie sa aiba cu mai putin decat inaltimea la mine merge.
Nu-ti face griji si eu am 10 ani si 38 de kg. Uite nu trebuie sa iti faci griji pentru ca esti un copil. Sper ca te-am ajutat!