| Nicky06 a întrebat:

Am 10 ani si sunt cam grasa... Am 42 de kg. La vara vreau sa merg la inot, iar mie mi-e rusine;(. Cum pot sa slabesc 12 kg pana la vara. Am auzit ca, copiii, trebuie sa aiba greutatea cu 10 mai putin decat inaltimea ta (fara un metru), iar eu am 140cm, 5. Scuzati categoria dar nu am gasit una mai potrivita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yukari00 a răspuns:

Trebuiesc 3 mese pe zi atat pentru slabit cat si pentru sanatatea ta. Nu ti-e foame poate pentru ca mananci destul de mult la cele 2 mese ale tale (nu stiu, doar presupun). Dar incearca sa ai o masa dimineata, una la pranz si una seara iar la fiecare dintre mese sa mananci mai putin, nu pana simti ca te-ai saturat pentru ca daca te saturi e normal sa nu iti fie foame mai tarziu. Daca totusi nu rezisti pana la urmatoarea masa poti lua niste gustari cum ar fi un mar, o banana, sau orice fruct. Sper ca te-am ajutat!

36 răspunsuri:
| LanaDelReyFan a răspuns:

Eu am 1.60 si 44 kg si am 12 ani, dar tu esti normala, dar daca nu-ti place cum arati incearca sa practici un sport, poti sa te si inalti si nu se mai vede burta, Bafta:*:d

| SandraC a răspuns:

Pai de obicei noi, copiii(e si cazul meu)mancam cam multe dulciuri, incearca sa mananci cat mai multe fructe si cat mai putine prajeli.Eu am 12 ani, 1.56 si 46-47 kg, deci chestia aia cu greutatea, ca trebuie sa aiba cu mai putin decat inaltimea la mine merge.

| Yukari00 a răspuns (pentru Nicky06):

Ce mai faci draga mea? Ai rezolvat ceva cu slabitul?

| briinfinity a răspuns:

Nu-ti face griji si eu am 10 ani si 38 de kg. Uite nu trebuie sa iti faci griji pentru ca esti un copil. Sper ca te-am ajutat!

| Nicky06 explică (pentru Yukari00):

Nu... Dar nu-mi pasa happy

| N0NAM3BR0 a răspuns:

Buna, eu am 50kg la 10 ani. Esti binisor decat mine