De ce nu mergi la un medic UROLOG sa-ti rezolvi fimoza?
Cat despre curbura lui, vezi ca poate fi vorba de o boala...,
Am rezolvat cu fimoza nu o fost fimoza fimoza ci mai de graba fimoza parțială
Si de curbura penisului, ce a zis medicul?
https://www.sfatulmedicului.ro/......ui-i_18197
Că nu e neapărat o problema daca nu mă doare nu se îndoaie mai tare etc este ok, dacă nu să mă duc din nou la el.
La 15 ansiori nu ai inca habar cat de grava este problema ta, pana nu o verific cu un medic, dar este necesar sa mergi cat poti de repede, chiar daca nu te doare nimic.
Aici fac o comparatie ca sa intelegi ca indiferenta iti poate fi cel mai mare dusman, mai ales cand se trage un semnal de alarma ca curbura unui penis poate inseamna o boala serioasa si nu trebuie ignorata asa cum nici cancerul nu doare, pana nu ajunge in stagiu terminal, cand nu se mai poate face nimic, de aceea mor atatia oameni, din ignoranta!
Mai copilas ia de invata de la adulti, ca ignorarea asta iti va aduce numai necazuri in viata si cu sanatatea nu te joci, mai ales cand este vorba de un organ atat de important.
Nu înseamnă că dacă ești adult le ști pe toate, voi că toată lumea luați informații de pe net și ajutați oameni random, nici nu știu de ce îmi bat capul cu voi
Cand nu ai habar de nimic, taci si asculti de ce-ti spun adultii, ca stiu oricum mai multe decat tine.
Sutem destui adulti de peste 40-50 de ani aici, care iti raspundem in cunsotinta de cauza.