| Anonimu7384 a întrebat:

Am 15 ani și penisul meu este foarte mare pentru vârsta mea dar asta nu contează, eu am un penis foarte curbat in jos in timpul erecției și vreau să știu dacă s ok adică să mă exprim mai clar că o banana cu susul în jos dacă știți la ce mă refer.
Aceasta curbura nu mă deranjează până în prezent da vreau sa știu dacă în viitor o să o facă, sau sa fac ceva sa previn asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu mergi la un medic UROLOG sa-ti rezolvi fimoza?
Cat despre curbura lui, vezi ca poate fi vorba de o boala...,

| Anonimu7384 explică (pentru Violleta2022):

Am rezolvat cu fimoza nu o fost fimoza fimoza ci mai de graba fimoza parțială

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimu7384):

Si de curbura penisului, ce a zis medicul?

https://www.sfatulmedicului.ro/......ui-i_18197

Că nu e neapărat o problema daca nu mă doare nu se îndoaie mai tare etc este ok, dacă nu să mă duc din nou la el.

La 15 ansiori nu ai inca habar cat de grava este problema ta, pana nu o verific cu un medic, dar este necesar sa mergi cat poti de repede, chiar daca nu te doare nimic.
Aici fac o comparatie ca sa intelegi ca indiferenta iti poate fi cel mai mare dusman, mai ales cand se trage un semnal de alarma ca curbura unui penis poate inseamna o boala serioasa si nu trebuie ignorata asa cum nici cancerul nu doare, pana nu ajunge in stagiu terminal, cand nu se mai poate face nimic, de aceea mor atatia oameni, din ignoranta!

| Anonimboy111 a răspuns:

Nașpa,e bleagă

Du-te culcate că ți som

Mai copilas ia de invata de la adulti, ca ignorarea asta iti va aduce numai necazuri in viata si cu sanatatea nu te joci, mai ales cand este vorba de un organ atat de important.

Nu înseamnă că dacă ești adult le ști pe toate, voi că toată lumea luați informații de pe net și ajutați oameni random, nici nu știu de ce îmi bat capul cu voi

Cand nu ai habar de nimic, taci si asculti de ce-ti spun adultii, ca stiu oricum mai multe decat tine.
Sutem destui adulti de peste 40-50 de ani aici, care iti raspundem in cunsotinta de cauza.