| lololero a întrebat:

Am 18 ani si am simptome ingrijoratoare. Palpitatii, greata, gadilaturi in tot corpul, zero energie, probleme cu respiratia, mancarimi care vin si pleaca, ameteli. tiroida si fierul sunt bune, deci vreau sa stiu ce altceva as putea sa am. parintii mei refuza sa ma duca la un doctor, as putea merge fara ei? daca da, cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E grav daca nu stii ca la 18 ani, fiind major(ă) poti merge singur(ă) la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

La 18 ani nu ai nevoei sa te mai duca parintii la medic, fiindca esti major si considerat adult, deci mergi singur la medicul de familie sa te consulte si sa-ti dea analize medicale, ca sa afle ce probleme de sanatate ai.
sanatate multa!

| LisaJulie a răspuns:

Poti merge la doctor pentru ca esti majora si eu iti recomand sa o faci, nu sta asa pentru ca nu e de glumit cu asa ceva

| umbrax a răspuns:

La 18 ani deja te poti muta si singur. Si da te poti duce singur la doctor. Te duci la doctorul de familie ii explici situatia iar el sau ea iti va da bilet de trimitere, catre anumite institutii medidicale ca sa faci analize sa vada ce anume ai

| angel6lust a răspuns:

Mergi singur la medic.