Este acelasi lucru ca atunci cand visezi ca faci sex si ejaculezi in realitate. Visele provin din subconstient si ele au rolul de a ne atrage atentia asupra unor probleme sau a ne distrage atentia de la problemele cotidiene. Incearca sa fii cat mai putin stresat si relaxeazate mai mult. Daca visul se repeta si in conditii de nonstres atunci inseamna ca subconstientul incearca sa-ti arate o problema de sanatate sau una emotionala este greu sa-ti dai seama. Cel mai bine este sa vezi ce se intampla in continuare, daca se mai repeta atunci consulta un psiholog. Sanatate si succes.
PS Nu te speria, normal nu este dar nici ceva nemaintalnit, sunt zeci de oamenii in situatia ta.
Eu am mai patit o singura data la 7 ani., ...am visat ca ma duceam la wc si am facut pipi si chiar am facut pe mine
In principiu e o problema care tine de psiholog. visele care se manifesta in realitate au subtrat profund si trebuie cautata cauza. oricum, cred ca e mai cool sa visezi ca faci sex cu beyonce sau brad pitt dupa caz.
VulpeaDinUmbra întreabă:
Elelena65 întreabă: