anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 33 ani ...este a doua oara cand visez ca fac pipi si in realitate chiar am facut un pic in pat.ma ingrijoreaza problema asta. A mai patit cineva asa? o fi normal! V oi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| andre999 a răspuns:

Este acelasi lucru ca atunci cand visezi ca faci sex si ejaculezi in realitate. Visele provin din subconstient si ele au rolul de a ne atrage atentia asupra unor probleme sau a ne distrage atentia de la problemele cotidiene. Incearca sa fii cat mai putin stresat si relaxeazate mai mult. Daca visul se repeta si in conditii de nonstres atunci inseamna ca subconstientul incearca sa-ti arate o problema de sanatate sau una emotionala este greu sa-ti dai seama. Cel mai bine este sa vezi ce se intampla in continuare, daca se mai repeta atunci consulta un psiholog. Sanatate si succes.
PS Nu te speria, normal nu este dar nici ceva nemaintalnit, sunt zeci de oamenii in situatia ta.

| foxi a răspuns:

Nu e normal! Mergi la medic!

| Daviiiiiid a răspuns:

Eu am mai patit o singura data la 7 ani., ...am visat ca ma duceam la wc si am facut pipi si chiar am facut pe mine straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru. raspunsuri.Acum doi ani am patit-o si cu ejacularea.Prima data mi-a fost sila sa merg la baie cu toate ca ma trece-a tare, apoi am visat si am patit-o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am patit asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ziceti "mersi" ca e vorba doar de... pipi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei chestiile mintale daca nu le controlezi se poate chiar a faci acel lucru cum ar fi problema ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca esti o pipiloasa!

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

In principiu e o problema care tine de psiholog. visele care se manifesta in realitate au subtrat profund si trebuie cautata cauza. oricum, cred ca e mai cool sa visezi ca faci sex cu beyonce sau brad pitt dupa caz.

| RalucaVicol11 a răspuns:

Zi mersi ca nu e cc.Nici eu nu pot sa ma culc pana nu ma duc la culcare.