| Theseus a întrebat:

Am auzit ca exista la farmacie o crema"minune" care daca dai pe piele cade parul...(am auzit ca se foloseste pentru partile intime sau ceva)
Intrebarea mea este: Exista asa ceva? Daca da. functioneaza? Cum se numeste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Se numeste crema depilatoare, eu folosesc de la farmec, dar dupa 2-3 zile iti creste parul dar mai aspru.
Mai indicat este sa te faci cu ceara sau cu aparatul epilator deaorece ele smulg firul de par, creste mai greu dar si mai rar ( se rareste parul).

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Există, se cheamă (cum ți s-a spus deja) „cremă epilatoare" și în general funcționează. Dar are încă un dezavantaj (în afară de cel cu durata scurtă a efectului) - e puternic acidă și irită pielea, mai ales în zonele intime. Nu oricine o suportă; pentru început, trebuie să dai puțină, pe o zonă restrânsă și vezi cum te simți după ce cureți locul. Dacă apare o iritație puternică, arunc-o! mergi la cosmetică mai bine.

| SkyPilot a răspuns:

Nu exista, sau daca exista nu functioneaza happy
Daca ar fi existat asa ceva nu ai fi vazut reclame la fel de fel de epilatoare si crème epilatoare. Acel produs si-ar fi umplut de bani creatorii si ar fi scos toata falsa competitie de pe piata.

| Sh_Atat_Andrei_1999 a răspuns:

Se numeste crema epilatoare, si costa 20-25 de lei, gasesti la orice farmacie happy