| MareleBigBang a întrebat:

Am băut într-o noapte mai multe căni cu cafea și am făcut supradoza ma simțeam extrem de rau am ajuns în perfuzie în spital dar de atunci am rămas cu o slăbiciune în corp adica nu stiu poate o anemie am făcut analize de sânge și nu a rezultat nimic poate sa nu găsească ceva prin asta am luat și pastile cu fier de vreo 2 luni citisem ca cafeaua poate duce la anemie feripriva aveți păreri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Cafeaua nu este sănătoasă în cantități mari.

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca esti adolescent, cafeina nu e buna pentru tine.

Eu beau multa cafea zilnic si n-am patit nimic.

| MareleBigBang explică (pentru doctorandus):

știu ca dacă bei multa deodată poți și muri de supradozaj asa am pățit eu

| MaryMaria333 a răspuns:

Știu ce spui cu slăbiciunea asta. Poate corpul tău nu a fost învățat cu atâta cafea și de’aia reacționează așa. Orice lucru dus la supradoză provoacă probleme. Și eu exageram cu cafeaua, am avut dureri peste dureri de burtă, de cap, lipsa poftei de mâncare, tremurături puternice…
Perfect ar fi să mai rărești din doze, în schimb să faci loc de mai multe alimente care conțin vitamine.
Ai grijă de tine că o să fii bine!winking

| Alex765431 a răspuns:

Salut. E posibil să te fi sensibilizat de la cafea, de aia te simţi aşa rău.