| andreihf a întrebat:

Am capul mic.De ce am capul mic? Nu stiu ce sa mai fac, ce se intampla cu mine? Vreau sa imi creasca capu'. Toti colegii rad de mine, imi spun intodeauna ca nu ar incapea pic de creier in capu' meu, Unii imi spun sa ma duc la abator sa imi iau altu, si nu ma simt deloc bine in acele momente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Capul tau mic poate avea idei mari.In capul celor care te jignesc nu incape decat o minge de fotbal.

| olivikkka a răspuns:

Dai dracului sunt niste prosti nu ii lua in seama ba dincontra straduite sa ai rezultate bune la invatatura ca sa le demonstrezi contrariu, bafta

| vlagnar99 a răspuns:

Fi cel mai bun in ceea ce vrei sa faci, si nimic de ce vor spune nu va conta.Sau mergi la sala, daca te faci mai mare si mananci mai mult poate creste si capul.