Poți scapă de ele dacă mergi cât mai repede la un salon și le tratezi cu laser. Este destul de costisitor însă dacă le ameliorează, merita!
Cele mov sunt noi iar cele albe sunt mai vechi. Cu timpul ajung de la culoarea mov la un fel de transparent. Si eu am si sunt transparente. Poate ca ai citit deja ca astea apar datorita neelasticitatii pielii cand te ingrasi sau slabesti iar pielea se modifica brusc. Ca sa scapi de ele mai greu, din cate stiu nu exista o solutie cu sanse sa dispara de tot, dar probabil ca sunt cateva remedii pentru a le face mai putin vizibile. Am auzit ca ajuta daca aplici gel de aloe vera pe piele, sau este un ulei special numit Bio Oil. Pe Youtube trebuie sa fie tutoriale despre cum sa mai ameliorezi vizibilitatea vergeturilor. Eu nu am avut rabdare sa ma dau in fiecare seara cu uleiuri si geluri. Cu cat aplici remediile mai repede, adica cand sunt mai mov, cu atat ai sanse mai mari sa le vindeci.
Uleiul de argan ajuta?
Nu stiu asta, poate daca intrebi un dermatolog sau un medic de familie te-ar putea ajuta cu mai multe informatii.
Uita-te pe site-ul cu produse de la forever, sunt foarte bune. Daca nu gasesti ceva ce ti se potriveste, te sfatuiesc sa mergi la un plafar ( farmacie cu produse naturiste ) si sa ceri o crema.
Buna! Poti scapa de ele daca folosesti anumite tratamente impotriva vergeturilor. Eu folosesc o crema impotriva vergeturilor de pe www.medicalia.ro si deja da rezultate. Recomand!