| Roman_Luissa_1998 a întrebat:

Am cred o carie minuscula intre cei doi dinti din fata -se observă doar dacă te uiti foarte atent si ce sa fac? Faza e ca am 14 ani, o varsta frageda pentru asa ceva, stiu ca o sa radeti de mine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| givehelp a răspuns:

Te duci cu mami la un stomatolog bun care iti curata caria, acum cand e mica, si-ti pune o ploba cu fotopolimer si nu se cunoaste deloc. Caci daca o lasi mai mult ve-i regreta, caria se va mari si vei sta chiar cu gaura intre dinti. Sanatate.

| Roman_Luissa_1998 explică (pentru givehelp):

Ms frumos de raspuns! Asteptam cu nerabdare!:*:*:*

11 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Du-te la cabinetul stomatologic din scoala ta si rezolva caria gratuit. Profita pana esti eleva!

| Roman_Luissa_1998 explică (pentru Raniia):

știu da mai bine e la altul nu prea ma pot baza pe acela

| SuperChocoCherry a răspuns:

Du-te la dentist. o sa iti astupe caria si o sa iti puna un gel o data la 6 luni ca sa nu se carieze mai tare.

| Roman_Luissa_1998 explică (pentru SuperChocoCherry):

Ms frumos si acest raspuns e ff bun!:*

| Azµre a răspuns:

Te duci la medic!

| Fatamuntilor a răspuns:

Cariile apar la varste tot mai mici.Chiar daca caria e mica exista sanse sa fie mai mare.Tratez-o acum ca e mai usor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, cum sa radem de tine? Mergi cu cineva apropiat la medicul dentist. Procedura nu o sa doara si o sa se si rezolve problema definitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie să mergi la un stomatolog.
Te pup!

| lifeonlyforlove a răspuns:

Desigur trebuie sa te duci la stomotolog. 14? serios? prima ta carie la 14? pfff la mine au aparut pe la 8 imi pare ca )

| Roman_Luissa_1998 explică (pentru lifeonlyforlove):

Nu e prima! am si 2 plombe la masele