Se foarte poate sa fii... Daca ai kef de joaca, fa gama petting, fara intr-o! Sanatate multa!
Intrucat uterul este deschis dupa chiuretaj, ai toate sansele sa fi ramas din nou gravida. Cred ca doctorul ginicolog ti-a spus, iar daca nu a facut acest lucru, ar fi trebuit sa-l faca, ca dupa chiuretaj, contactul sexual nu este indicat, pana dupa venirea primei menstruatii, pentru ca, organismul a fost lezat si are nevoie de timp ca sa se vindece. Cunosc faptul ca, dorinta, este mare dupa chiuretaj si pentru femeie, insa cred ca, este mai important sa fii sanatoasa decat sa fii satisfacuta, pe moment. Daca sotul tau a fost nerebdator, atunci cand tu erai practic, in perioada de convalescenta, nu este un lucru bun si ar trebui sa discutati serios acest lucru, ca sa preveniti asemenea sitatii pe viitor.
De fapt un chiuretaj slabeste mai mult organismul femeii ca o nastere, ori dupa nastere perioada de abstinenta este de 6 saptamani. Ar trebui sa te gandesti serios la acest lucru. Nu stiu daca aveti sau nu copii dar daca nu aveti si te-ai decis pentru chiuretaj este posibil ca, pe viitor, sa nu mai poti face copii, pe langa faptul ca, pui capat unei noi vieti, fara ai da posibilitatea de a se naste. Multa sanatate iti doresc si un gand bun, pentru voi amandoi, cu privire la viitorul familiei voastre.
In general dupa chiuretaj, dupa nastere, se ramane foarte usor insarcinata. Deci ai toate sansele sa ramai insarcinata daca prezervativul s-a rupt. Asteapta sa treaca 10 zile si fa-ti un test de sarcina. Pe langa prezervativ ar fi bine sa iei si anticonceptionale sau sa-ti pui sterilet. Cu prezervativul exista riscul sa se rupa si atunci nu esti protejata de o sarcina nedorita in schimb folosind prezervativ nu poti lua boli venerice.
Da poti ramane insarcinata mai ales ca dupa chiuretaj ramai foarte usor. Poti sa-ti faci un test de sarcina dupa 10 zile sa vezi ce e.
Nicole are dreptate.fii mai atenta, pentru ca intreruperile de sarcina nu sunt bune pentru sanatatea ta, mai tarziu vei putea avea problema.
Ai sanse f mari sa ramai insarcinata.insa nu trebuia sa ai contact sexual dupa un chiuretaj decat dupa 30 zile. mergi la un medic pentru un consult sau cumpara un test de sarcina.
Raspunsurile de mai sus sunt ok, eu ti-as recomanda sa fii mai cumpatata si mai responsabila privind viata sexuala. Mai tarziu sa nu-ti para rau ca din cateva clipe de amor iresponsabil poti sa fii afectata pe toata viata