| anoooonimm77 a întrebat:

Am fost diagnosticată cu scolioză în formă de S, iar în ultima perioadă simt tot mai des o durere accentuată, în special în zona umărului stâng, care este vizibil mai jos, la fel și piciorul stâng. Mă întreb dacă, prin kinetoterapie și înot, aș putea corecta parțial postura și reduce disconfortul. Credeți că aceste metode m-ar putea ajuta să-mi recâștig echilibrul și să îmi îmbunătățesc starea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sportul, inotul, gimnstica medicala si kinetoterapia pot ajuta.
Dar extrem de important este sa-ti corectezi pozitia spatelui tot timpul si sa dormi intr-un pat cu saltea moale, ci pe o scnadura sub patura, sau intr-un pat care are saltea foarte ferma.

| sierra1 a răspuns:

Tratamente și diagnostice online in cazul tău?
Hai să fim obiectivi și să mergi tu frumușel la un consult medical de specialitate. Ce zici de asta?