| Ila210 a întrebat:

Am fost răcită la începutul lui mai, iar apoi am observat un lichid apos ce curge din urechea mea. Am zis ok, va trece în curând. Dar nu a fost așa. Până acum am început să observ ca lichidul e mai lipicios și vâscos, miroase urât și este gălbui. Nu mă doare urechea, dar inconfortabil plus ca din cauza asta am primit bullying. Lichidul miroase urat chiar dacă eu sunt curată. Cred ca totul a plecat de la fumul le țigară.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Nu, nu e de la fumul de tigara. este de la o infectie a urechii. Mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un ORL-ist. Nu lasa sa treaca timpul, ca se poate agrava.

| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent la un medic ORL-ist.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai otită de acolo curge lichidul, mergi la ORL sa te consulte posibil ai dop si ti l scoate medicul.