| Alberto_3830 a întrebat:

Am luat un praf de la spice. un pure by magic limited edition. dupa vreo 2 luni de pauza. a fost o prostie totala. o paranoia cum nu a mai vazut lumea, sper sa treaca sad nu ma pot calma, is cospirativ. am impresia ca chinezi vor sa ne arda creierul de tot. scot fel si fel de teoreme la care numai eu gasesc raspunsu + alt spart
cat tine? is treaz de mai bine de 24 de ore.
Asta a pus capac.
Ast. sfaturisad

Vorbesc singur... ma invinovatesc... e din cauza episodului paranoic nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Brigaela de unde stii ai incercat? numai vorbiti din ce se vorbeste pe alte site-uri nu stii nimic clar dupa ce nu incerci pe propria piele. draga alberto nu te panica deloc poate o sa treaca sa nu cumva sa te gandesti la suicid, sa iti fie invatatura de minte sa numai iei prostii.Eu de cate ori am luat ceva a fost iarba adevarata,trece in cateva ore senzatia si nici nu iti afecteaza creierul ca prostiile astea artificiale.Ce sa zic trebuie sa faci cumva sa te odihnesti, iti dai seama ca ai creierul varza acum, am inteles ca daca stai 3 zile fata sa dormi dupa aia dormi cu ochii deschisi, e un fenomen de autoaparare al creierului

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa treaca vreo 7-10 zile pana iti revii. Oricum, presupun ca esti constient ca este foarte posibil sa ramai cu ceva sechele definitive.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Simpatik, nu am incercat, fiindca eu nu am genul asta de suferinte psihice. Dar vad macar o data pe saptamana un oacient decedat din cauza etnobotanicelor (intr-un spital care nici nu este de profil) si citesc povestile de groaza (din foile medicale) ale acestor nefericiti care si-au pierdut intai mintile, apoi sanatatea si apoi, in mod previzibil si inevitabil, si viata.

| gyna201 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ma simt intr-o lume ireala asta tine de constientul nostru cu cat t gandesti mai mult cu atat de adancesti mai rau...si e grav totul depinde de tine sa uiti!

| Alberto_3830 explică:

Va multumesc amandurora. Oricum mi-am spus ca tot ce a fost a fost doar debitat de creierul meu in delir.
Eu credeam tot ce imi spuneam...adoptam ideea aia...

Acum simt cum pleaca si incep sa nu cred in acea idee. va spun ca totul parca decurgea...e un episod clasic - sincer la un moment dat intervine si alte ganduri necurate. daca te lasi pierdut.
Faza e ca esti paranoic. citesti multe chestii. si le intorci impotriva ta.

Am scris ca asa usor simt cum ma descarc. Am reusit sa dorm 2 orebig grin dar pot spune ca mi-a fost mai ceva ca o lectie de viata.
Eram practic focalizat doar pe un singur gand.

| Alberto_3830 explică:

Asa e... oricum eu is constient de ceea ce a fost.adica nu ma inchid si asi spune ca nu am nimic.totusi incerc sa mai dorm.dar brusc imi creste tensiunea. oricum sa trec si imi schimb viata total. a fost o palma pentru viata asta.

| Alberto_3830 explică:

M-am intors de la spital.
M-au indopat cu calmante...si mi-au dat 6 luni de tratament.
Incerc sa trec peste...sa uit tot...

| Andrei9987 a răspuns:

Asa paranoia imi dau eu acum dar de la prea multa iarba sau prea multe medicamente gen imovane anxiar etc. Dar nu aș da vina pe iarba, mai rapid pe psihiatru

| florin_1209 a răspuns:

7-10 zile,tampenii,suicid? dar ce citesc eu aici?! nu ai patit nimic,iti zic eu, este o panica stupida care ti-o da nesiinta si faptul ca nu poti controla ceea ce este nou pentru tine(probabil ai luat cam mult)eu folosesc magicul asta de mai bine de un an, si nu am avut probleme de genul asta pana acum cu nimic din produsele spice! ideea este ca iti stimuleaza imaginatia si creatia.nu mai consumati un prdus daca nu stiti sa va controlati dorintele de a fi high.nu-i pentru oricine sa fie consumator, asta-i clar.deci terminati-va cu comentarii de genul, frate eu consum iarba si este naturala(chiar credeti in asta nu?)nu este deloc naturala este crescuta in conditii nenaturale si cu ingrasamintele de rigoare. ceea ce voi consumati ¨natural¨nu este deloc natural.

| mihay8 a răspuns:

Frate,trebuie sa "iti invingi frica", sa te opui la aceasta paranoia, asa am facut si eu si a mers...

| sl1m a răspuns:

Baga baga in continuare

| Narcis_Negru_1995 a răspuns:

De la pure nu patesti asa ceva in maxim 48 de ore o sa fii ca si nou... spun din propria experienta. si apropo nu exagera cu ele. la un eveniment mai special da merge dar nu in fiecare zis sau in fiecare noapte. daca o ti asa cum iti zic eu nici nu provoaca dependenta nici nu dauneaza organismului