| albastrel a întrebat:

Am mancat peste si mi-a ramas un os in gat. Cum il scot? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Pai mananca paine pana se duce laughing Ce? l-ai scos deja? thinking Stiam eu ca vei reusi! laughing

22 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Ia o coaja de paine

| SweetCandy a răspuns:

Hai mai...Pai cand sa zic si eu ca mai traiesti 9k nu te-am mai vazut de un car de anilaughing ) tu vii si zici ca ai oase in gat?surprise) Ee...pai daca bagi la greu in tinelaughing Mai nu stiusad tuseste si tu poate poate, mai mananca ceva, poate se duce la treaba luilaughing

Baftakiss

| madalicious a răspuns:

Scoate-l cu penseta!laughing) Glumeamtongue mananca paine..incearca sa nu o mesteci prea tare si asa poate reusestitongue

| Pho3nix a răspuns:

112 - si vine salvarea.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| viatadecacatt a răspuns:

Mie cand imi ramaneau oase in gat ma punea tata sa mananc painelaughing
Incearca(daca nu cumva ai reusit sa scapi de el )

| antonius74 a răspuns:

Daca nu ai patit nimic pana acum, o sa traiesti! Bea niste apa, mananca niste paine, inghite in gol sau daca nu e prea adanc, incearca sa-l scoti cu mana (eu am reusit odata). Mult succes!

Alte răspunsuri
| AdeLina a răspuns:

Nasol... Bea niste apalaughing

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca si tu paine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Osul poate sa iasa dar ai senzatia ca este acolo pentru ca este foarte posibil sa iti fi facut o rana si de aia ai senzatia asta. Sau oricum se topeste in 3 saptamani singur.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Federer10 a răspuns:

Mananca multa paine si bea apa pana iese big grin funda?

Alte răspunsuri