Lichidul acela alb se numeşte secreţie vaginală. În anumite cantităţi este foarte normală, pentru că dă semne de sănătate, este o modalitate de curăţare a vaginului. Dacă ai observat că are un uşor miros nicidecum neplăcut cu o culoare uşor transparentă atunci e o secreţie perfect normală care poate apărea înainte de ciclul menstrual. Şi eu am păţit. În cazul în care secreţia are un miros neplăcut şi vezi că e de o culoare gri-albicioasă atunci ori e de vina regimul alimentar, ori excitarea sexuală, sarcină, stres emoţional şi trebuie contactat un medic ginecolog. sper că ţi-am fost de ajutor
Ai racit la ovare. Este posibil sa usture la urinare. Din pacate tot ce poti face este sa te feresti de frig. Trece de la sine. Numai bine!
Sfatul meu e sa te duci la ginecolog. E posibil sa nu fie vorba de o raceala (cum spunea cel de sus), ci de vreo infectie care necesita tratament. Iar in cazul asta, n-o sa "treaca de la sine", ci doar o sa se agraveze. Nu te lua dupa babele din colt, si consulta un medic.
Chestia aceia alba de care spui, se datoeaza datorita curatarii vaginului, apare inainte de pubertate sau dupa ciclu, stai calma totul este bine,
Trebuie sa fii mai atenta, cine stie ce "nazbatii" ai facut tu prin pat serile trecute..numai bine!