| Andreea930 a întrebat:

Am o mica problema... imi vine sa urinez des si e stresant. Mai ales cand beau multa apa de cele mai multe ori da. Stiti remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Du-te la medic si fa-ti analize... de cele mai multe ori baut apa mult si urinat des sunt simptome asociate cu diabetul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru danbnz):

Numai pe internet ai 100 de boli și nu suferi de nici una.

| alina2k18 a răspuns:

Daca bei f multa apa e normal sa te duci la baie des.
Activitate normala a rinichilor.
Daca ai usturimi sau urinezi f putin atunci e de consultat un medic.

| Bizon95 a răspuns:

Poti sa ai mai multe probleme
de la o raceala intre picioare
pana la o infectie urinara, destul de naspa
numai doctorul te poate diagnostica exact

| Andreea930 explică (pentru Bizon95):

Am fost la medic și am făcut analize de urină și au ieșit bune, nu am infecție urinară, mi-a dat un praf să îl beau o dată și atât

| Bizon95 a răspuns (pentru Andreea930):

Am scris si "raceala intre picioare", asta se intampla daca stai pe un WC unde e destul de frig si stai destul de mult
mi s-a intamplat
si ti-a dat un praf care ajunge in urina si rezolva problema

Nu a rezolvat-o, nu stau pe wc rece

Sa stii ca in rece poti sa stai fara sa iti dai seama, cum ar fi la cinema, la terasa, la scoala, etc.

ok, iti dau un medicament, la mine nu a avut nici un efect secundar dar citeste cu multa atentie prospectul si e FOARTE tare la treaba asta (cam scump, dar deh)

urinal akut

mie imi trece cu o singura pastila, insa sunt 2 pastile pe zi timp de 5 zile tratamentul complet

Păi și dacă îți trece în 2 zile nu îți vine iar să urinez mult dacă bei multă apă, mie părinții mi-au spus că e normal să urmez că nu trebuie să urinez. Cât costă urinal akut?

Vreo 50lei 10 pastile
marmacista a insistat sa iau 5 zile si ca nu e indeajuns pana nu imi mai e naspa

| Ineys a răspuns:

Da, nu mai bea atata apa zic si eu.
Cata apa bei? Daca bei 5 litrii pe zi e normal sa urinezi des. Daca bei in limite normale 2-3 litrii nu e ok.

| Andreea930 explică (pentru Ineys):

Cam 2l pe zi

| Ineys a răspuns (pentru Andreea930):

Si urinat des ce inseamna? Cam la cat timp?
Urina e concentrata sau e aproape ca apa? Urinezi putin si des?

| Andreea930 explică (pentru Ineys):

Mult și des, de 7-8 ori pe zi și noaptea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o fi răceală dacă urinezi des. Doar zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea mai putina apa, da mergi totusi la un medic

| brokxy a răspuns:

Ba eu am pus EXACT o intrebare la fel! Si TPU mi-o respins-o WTF TPU adminilor -_- laughing laughing