| WholeWorldTeam a întrebat:

Am o problema. Exista medicamente care sa te faca sa nu mai te exciti deloc.Caut astfel de medicamente pentru ca nu ma pot lasa de masturbare si asta ar fi singura solutie.Nu imi spuneti sa imi gasesc activitati etc, fiind ca nu sunt o persoana sociabila.Dau funda si voturi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pe timpul meu, în armată se punea (bromură) în ceai dimineaţa! Şi nu mai aveai nevoi sexuale o perioadă!

| WholeWorldTeam explică (pentru onasis1961):

Am citit pe net ca bromura este cancerigena.Am gasit pe un forum unde cineva zicea ca a facut o cura cu ceai de conuri de hamei si nu mai are treaba.Am sa incer si eu fiind ca nu este scump.

| onasis1961 a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Păi dacă era cancerigenă, toţi bărbaţii din ţara asta aveau cancer! Logic, NU?

| WholeWorldTeam explică (pentru onasis1961):

Eu asa am citit pe internet ca este cancerigena.Mai sanatos este ceva naturist cum ar fi un ceai.

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Mută-ţi pur şi simplu gândul de la lucruri care te fac sa te exciţi. Nu trebuie neapărat să fi o persoană sociabilă ca să poţi face activitaţi care-ţi fac plăcere. Citeşte, scrie, desenează, orice activitate îţi face ţie plăcere. De preferat, fără Tv sau filme, pentru că ştii cum sunt majoritatea filmelor de azi...

| victorandrei a răspuns:

Este o problema de autocontrol. Nu cred ca te pot ajuta medicamentele. Esti baiat sau fata?

| WholeWorldTeam explică (pentru victorandrei):

Baiat.Tocmai am gasit pe un forum ca spunea cineva ca a folosit Ceai de conuri de hamei si nu mai are probleme cu asta.Am cautat si eu si spune ca este bun pentru nervoze sexuale.Deci am sa mi-l cumpar si eu de la plafar.Din pacate nu toti au puterea sa se lase.Chiar daca nu o fac 2 zile mai mult nu ma pot abtine. Cel mai bine recurgi la un ajutor.

| victorandrei a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Pai nevroza sexuala inseamna dereglarea functiilor sexuale nu ceea ce crezi tu. Ceaiul ala este bun pentru a reface functiile sexuale sa zic asa.

| WholeWorldTeam explică (pentru victorandrei):

Bine,nu mai tin minte exact termenul. dar totusi zicea cineva de pe un forum ca ia folosit.Si am sa incerc si eu ca nu e scump.

| MrSoapte a răspuns:

Daca-i rupi cotorul prea des, risti sa-ti pierzi increderea in tine si, sa nu te excite decat atingerea mainii tale! Nu baga in tine tot felul de rahaturi (medicamente, ceaiuri...etc)! Incearca sa te controlezi! E super ok daca esti un baiat viril! Pt inceput, fa-ti o iubita, pe care s-o faci praf de fiecare data cand o prinzi! Succes...eu ma duc sa fumez o tigare!

| WholeWorldTeam explică (pentru MrSoapte):

E aiuria oricum si termin foarte repede, plus de asta nu mai simt placerea asa de intens cand termin insa simt nevoia sa o fac.am erectie din nimic.

| MrSoapte a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Ai grija ce mananci, nu te mai masturba, odihneste-te si consuma alimente care contin compusi pentru marirea libidoului!

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Baga medicatie hormonala bazata pe progesteron. Desi solutia ar fi sa socializezi mai des si sa nu-ti pierzi toata ziua pe siteuri XXX.

| asclepius a răspuns:

Si eu aveam problema asta si nici eu nu sunt o persoana foarte sociabile, am cautat si eu medicamente ceaiuri si alte de astea dar mi am dat seama ca totul tine de tine straight face nu poti sa spui pur si simplu nu pot sa ma las daca vrei sa te lasi fa-o pur si simplustraight face adica cand iti vine du-te si spalate pe dinti, scrie ceva, schimba canalele, fa niste mancare straight face orice dar daca nici tu nu lupti sa stii ca un amarat de ceai nu te va ajuta cu nimic

| WholeWorldTeam explică (pentru asclepius):

In cazul unora isi face efectul...un anumit ceai.am gasit un ceai care am degand sa il incerc.Ideea e ca vreau sa "distrug" senzatia aia care apare.Nevoia de a te autosatisface.

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Incearca ceaiul de maces

| AndreeaCF a răspuns:

Buna! De ce sa te lasi? Este foarte bine ca te masturbezi, mai elibereaza din stres. Daca esti asa potent, bravo tie! Tine-o tot asa! Nu risca sa iei toate prostiile ca sa nu-ti afecteze la sanatate. Fa dragoste mai des cu prietena ta si o sa te masurbezi mai rar.
Bafta!

| cristi1991 a răspuns:

Omule lumea nu te ajuta daca iti da raspunsul pe care il cauti, incearca sa-ti cauti o prietena, prieteni nu ai specificat ce varsta ai si e putin mai greu sa banuiesc, ai prieteni? i-ai intrebat cat de des se masturbeaza? e ceva normal, asta nu e o boala, ai zis ca esti timid, nu e o problema incearca sa iti invingi timiditatea, realizeaza ca nu poti fi asa o viata intreaga, o sa vina momentul in care o sa realizezi asta si sper sa vina cat mai repede (apropo iti vorbeste unul timid, poate nu chiar asa tare, dar sunt) si tine cont ca dupa cateva tangente cu fete o sa inceapa sa-ti dispara starea asta si profita ca esti anonim si nu te cunoste nimeni aici si discuta despre problema ta, ca eu nu consider ca este o boala si sa incerci sa numai faci asta ca ar fi anormal sa n-o faci.

| WholeWorldTeam explică (pentru cristi1991):

Am 18. o fac de la 12 ani.

| MioB97 a răspuns:

S-ar putea sa te ajute bromura...Sau nu stiu.Mai bine faci cum a zis victorandrei.

| DnZ05 a răspuns:

Eu nu cred ca este bine sa iei medicamente pentru ca pe viitor poti avea probleme in cuplu.Iti recomand sa eviti site-urile cu prostii, sa iti iei gandul.Gandeste-te ca este un pacat mare. Poti incerca sa faci un sport.Masturbarea iti afecteaza mintea si nu mai dai randament.Gandeste-te bine la consecinte.Citeste pe site-uri efectele negative ale masturbarii.Multa bafta!

| papucel1234 a răspuns:

Salut, nu e nimic rau in a te masturba, chiar si atunci cand ai prietena