Depinde ce fel de acnee ai. Daca medicul ti-a spus sa folosesti, foloseste-l.
Fondul de ten cred ca nu este o chestie care sa ajute la vindecarea acneei. Probabail ca stii ca acneea se produce dataorita infectiei glandelor sebacee din piele, deoarece hormonii in exces incetineste procesul natural de golire a sebumului pe suprafata pielii; acesta se colecteza sub piele si se infecteaza.
Zineryt contine zinc si un antibiotic. Daca pui fondul de ten deasupra intazii procesul de vindecare. Citeste si http://www.soothe.ca/acnee.htm
Eu am folosit. m-am dat ceva timp. a fost bun. dar acum nu mai da rezultate.probabil pentru ca l-am folosit prea mult si tenul s-a obisnuit.mai era eutirox. e vreo 30 de lei sau triamcinolon la vreo 8 lei(pe asta l-a folosit o prietena)
1.La mine a dat rezultate dar cand era perioada aia a lunii, imi apareau iar cosuri si nu-mi treceau cu Zineryt
. Eu m-am dat mai mult de 10-12 saptamani.Cred ca am un an si ceva:d.
2.Pai,eu ma dadeam cu fond de ten, apoi ma demachiam si dupa, ma dadeam cu Zineryt. Dar parca nu mai avea acelasi efect
.
3.Eu acum folosesc alcool sanitar pentru cosuri(de pe spate, fata, decolteu) si crede-ma, in 2-3 zile mi-au trecut toate.Cred ca e mai bun decat sa ma dau cu Zineryt
Oricum, tu faci cum vrei.Succes:*
ioana_5009 întreabă: