Buna! Nu te sfatuiesc sa iei acel medicament toxic, deoarece te poate nenoroci toata viata! Cine ti-a recomandat asa ceva? Sper ca nu dermatologul! Daca doresti sa nu mai ai acnee, mai bine fa-ti o detoxifiere a organismului si pune mana si schimba-ti produsele cosmetice (geluri de dus, sampoane, sapunuri, creme de corp, pentru ten, fonduri de ten, machiaje care-ti provoaca alergii si iti irita si sufoca pielea, care contin parabeni, cu unele nonalergice). Vei avea un ten extraordinar de curat si sanatos! Sortretul, te poate aduce intr-o stare de depresivitate maxima, poti avea insuficiente renale, un blocaj renal, poti face si vreun atac cerebral, ca-ti creste tensiunea intracraniana, te poate schimba ca si personalitate, sa devii o persoana introverta (vei fi urmatorul caz gen fiul lui FLORIN CALINESCU, ce s-a sinucis din cauza pastilelor pentru acnei)! Sanatate! Zi NU. MEDICAMENTELOR!
Eu am luat 1 pe zi timp de 6 luni. am luat si zinc pentru ca am citit ca e foarte bun si in cantitati mari face minuni in vindecarea pielii de orice. la soare cand iei sotret nu ai voie sa stai. te iriti si te ustura e naspa. daca nu iei deja zinc eu te sfatuiesc sa iei pentru ca ajuta foarte mult.
succes in continuare.
a...si da functioneaza, am terminat de aprox o luna si deocamdata nu mai am niciun cos, doar pete ramase care in timp trec.
Multumesc mult pentru sfaturi:*
EvangelineLovin întreabă:
EvangelineLovin întreabă: