| mada001 a întrebat:

Abia am inceput sa fac tratament cu Sotret 10.As dori sa stiu daca functioneaza si daca imi este complet interzis sa stau la soare.Multumesc:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BIOO a răspuns:

Buna! Nu te sfatuiesc sa iei acel medicament toxic, deoarece te poate nenoroci toata viata! Cine ti-a recomandat asa ceva? Sper ca nu dermatologul! Daca doresti sa nu mai ai acnee, mai bine fa-ti o detoxifiere a organismului si pune mana si schimba-ti produsele cosmetice (geluri de dus, sampoane, sapunuri, creme de corp, pentru ten, fonduri de ten, machiaje care-ti provoaca alergii si iti irita si sufoca pielea, care contin parabeni, cu unele nonalergice). Vei avea un ten extraordinar de curat si sanatos! Sortretul, te poate aduce intr-o stare de depresivitate maxima, poti avea insuficiente renale, un blocaj renal, poti face si vreun atac cerebral, ca-ti creste tensiunea intracraniana, te poate schimba ca si personalitate, sa devii o persoana introverta (vei fi urmatorul caz gen fiul lui FLORIN CALINESCU, ce s-a sinucis din cauza pastilelor pentru acnei)! Sanatate! Zi NU. MEDICAMENTELOR!

| mada001 explică (pentru BIOO):

Multumesc mult pentru sfaturi.Medicamentul mi-a fost recomandat de un dermatolog in doza mica, 1 pe zi pentru ca orice crema am folosit, ceaiuri si diverse produse nu m-au ajutat deloc si am decis sa fac orice mi-a mai ramas ca sa pot scapa de ele...

3 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Eu am luat 1 pe zi timp de 6 luni. am luat si zinc pentru ca am citit ca e foarte bun si in cantitati mari face minuni in vindecarea pielii de orice. la soare cand iei sotret nu ai voie sa stai. te iriti si te ustura e naspa. daca nu iei deja zinc eu te sfatuiesc sa iei pentru ca ajuta foarte mult.
succes in continuare.
a...si da functioneaza, am terminat de aprox o luna si deocamdata nu mai am niciun cos, doar pete ramase care in timp trec.

| mada001 explică (pentru EvangelineLovin):

Multumesc mult pentru sfaturi:*