anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o întrebare!
Cuiva i s-a întâmplat vreodată sa simt miros metalic în nas și ce ar putea fi?
Sunt în Belgia și clima este de asa natura umeda și rece și aici mulți se confrunta cu sinuzita. Mi-aș dori sa nu fie cazul meu. Am și mâncărimi la nas, ca la o alergie și strănut mult. Inițial am zis ca e din cauza săpunului Palmolive cu care ma spălăm pe fata dar ma gâdila nasul rău. Plus mirosul metalic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Alergie exact cum ai zis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Putem vorbi și de o rinită alergică. Totodată poate fi vorba și de o gingivită. Acum este necesar să faci un consult și la ORL, altfel sunt păreri. În orice caz, încearcă cu Rhinoil 10ml și Rhinoxyl HA 10ml, ambele se administrează pe cale nazală, de două ori pe zi! Primul este pe bază de plante + vit. A palmitat (1, 7mUI/g), uleiuri - 2 picături de 2 ori pe zi. Al doilea în schimb, conține xilometazolină 1mg, se folosește împotriva congestiei nazale cu secreții nazale care pot fi observate și pe orofaringe.