| xxdd a întrebat:

Am temperatura destul de mare si nu`mi mai scade :-ss.
Am avut 38, 4, dupa aia 38, 6. acum 38, 7. Si am luat pastile ca sa`mi mai scada febra, dar nimic.

Cum s`o scad rapid (in afara de pastile, am luat deja, sau sa`mi pun ceva rece pe fata) cam intr-o ora?:-ss Nu ma pot culca asa...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PataOarbă a răspuns:

Metode "băbești" : Înmoaie o pereche de șosete în oțet și poartă-le Deasemenea poți pune pe frunte o cârpă îmbibată în oțet. Ceai de floare de soc+mentă în care pui pudră de scorțișoară. Cartoful tăiat rondele şi aşezat pe frunte este un remediu eficient împotriva stărilor febrile...

9 răspunsuri:
| PopescuAdina a răspuns:

Salut,
Am postat un articol in care este tratata pe larg aceasta afectiune. De asemenea vei gasi si cateva tratamente naturiste pentru febra. http://medicul.net/medicina-naturista/febra-2/

Mult succes si posteaza aici daca mai ai intrebari.

| Anonymus314 a răspuns:

O "frectie" cu otet cred ca ajuta intotdeauna la febra

| CM7YRE a răspuns:

Stai linistita, nu o sa morihee hee eu am rezistat si pana la 40. 5, vorbesc serioshee hee, incearca cu comprese cu gheata ca altfel nu prea ai cum

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Bibb1 a răspuns:

Ia algocalmin fiola. daca nu iti scade febra de la el, este indicat sa te duci la spital.

sper sa iti treaca:*

bibb

| deea_4985 a răspuns:

Ia algocaljmin, mama imi dadea tot timpu si imi scadea febra imediat
sau du-te la farmacie si intreba-le pe farmaciste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Picioare in apa rece. pana faci 37, 5 nurofen alternat cu paracetamol la 6 sau 4 ore. o data 1 o data al 2 lea. apoi la doctor!

| andyanimefan64 a răspuns:

Buna! Imbiba de urgenta un prosop cu apa amestecata cu otet si pune-l pe frunte pe burta si poti imbiba si niste ciorapi.La mine functioneaza de fiecare data.