| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

Am un nepoțel de 2 ani și câteva luni, aproape 3 ani este plângăcios si nu vorbește deloc ce diagnostic are?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Arthurrrr a răspuns:

Noi nu avem de unde să știm ce are copilul, trebuie să-l vadă un psiholog, du-l la un psiholog pentru copii

| goguPatent a răspuns:

Diagnosticele le pun medicii, nu necunoscuții de pe net.

| johnnny123 a răspuns:

Mă întreb ce rost ar mai avea profesia medicală, dacă oricine de pe net ar putea pune diagnostice unui copil pe care nici măcar nu l-a văzut în viața lui, în urma unei descrieri de cinci cuvinte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și v ați gândit că niste nepricepuți de pe net o sa ii pună un diagnostic nu?

| gabicoo a răspuns:

Mergi la baba Frosa să-ți ghicească.

| Alex765431 a răspuns:

Mă scoţi din sărite, serios. Cum un copil de 2 ani dacă plânge are diagnostic?! Şi eu am un verişor de 2 ani, care nu vorbeşte, e foarte normal asta.

| Ambivert a răspuns:

Diagnosticul ce îl au majoritatea de pe platforma asta.

| LisaJulie a răspuns:

Nu ati mers la medic pana acum cu el?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tu ce diagnostic ai, prostie crasa sa pui asemenea intrebari stupide, asa sunt copii plîng ce ai vrea sa iti faca sa te pupe?

| gabicoo a răspuns (pentru Ambivert):

Nicușorism?winking

| GligoresiLaruca a răspuns:

Ii dati sa manance?

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil autism.

| Ambivert a răspuns (pentru gabicoo):

Muci la tava, golden plate happy