| Reyskate99 a întrebat:

Are ceva daca nu am mai facut treaba mare de 2 saptamani? am auzit ca daca intr-o zi nu faci ii problema whistling

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

E mare problema. Incearca niste ceai diuretic sau sunt niste pastile bune Ibutin. Nu folosi pastilele des ca se obisnuieste organismul asa. Poti incerca acum ca a trecut destul de mult. Pe urma incearca dimineata sa iei apa calduta cu lamaie sau apa cu seminte de in si tarate de psyllium (se gasesc la magazine naturiste - plafar) si ar trebui sa se regleze. Daca nu, medicul e solutia, nu e bine sa stai asa.

| Felys a răspuns:

Daca nu faci o zi, nu e problema, dar daca nu ai facut 2 saptamani, deja nici nu credeam ca e posibil sa stea cineva atat de mult, tu nu iti dai seama, de mancat manaci dar trebuie sa mai si iasa, se umfla matele alea la refuz pana pocnesc si mori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
E grav, eşti constipat rău.
Bea ulei de măsline, vindecă chiar şi constipaţia cronică.
Te pup!

| Reyskate99 explică (pentru anonim_4396):

Sa beau asa gol? si cam cat?

| Park1Suin a răspuns:

E grav
spune-le parintilor

| FlooPp a răspuns:

E grav se poate sa fii constipat dar nu cred ca o constipatie poate dura atat. Spunde-le parintilor de problema si mergi la un doctor.

| IoanaNeculai a răspuns:

Probabil e din cauza constipatiei sau poate chiar intestinele tale nu au mai reactionat dar daca trece mai mult de o saptamana si tot nu ai facut trebuie sa consulti un medicwinking.

| Radu_Andrei_1996 a răspuns:

Mori laughing)