Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 28 August 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Întrebare irelevantă
Dacă mă doare foarte tare o masea dar doar când mănânc, înseamnă că are nervul afectat sau nu neapărat? Durerea este atât de puternică încât nu pot să mestec pe partea cu măseaua
Medlife face analize pentru testoteron?
Cum este cu aparat dentar? Am fost la dentist și mi s-a spus că imi trebuie și nu stiu cum este. Doare? Intra mâncare la aparat? cât îl țin? Rog seriozitate.
Ieri m- a durut puțin spatele, nu am făcut efort sau ceva doar că cu o zi înainte am ridicat aspiratorul să- l bag în cameră să dau cu el pentru că îl țin în curte. Eu am de câteva săptămâni...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva unde se pot face gratuit ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în București? Mai precis acoperite prin casa de asigurări de sănătate București. Sunt pensionar și nu...? (mai mult)
Buna dimineața, am cumparat niste pastile "Bactolift urinar" si avea recenzii bune. Spune ca e bun de infectie urinara.Nu am avut curajul sa le incep momentan deoarece imi este frica sa nu imi afecteze...? (mai mult)
Eu am 15 ani și când eram mai mic am incercat sa îmi decalotez penisul cu totul și nu a mers, numa forte puțin aproape deloc, după iarăși câțiva ani am reușit la jumate și iar după ceva ...? (mai mult)
Maine am programare la stomatologie și mai mult ca sigur trebuie să îmi facă anestezie pentru că am o carie la o masea. Imi este teamă să nu fac șoc anafilactic, deoarece am avut niște probleme...? (mai mult)
Am 4 cari mici pe 4 măsele de jos sunt puncte mici pe ele negre de la carie am 16 ani și sunt fată.Ce pot face să nu se extindă?(PS:Nu vreau la dentist pentru că îmi e frică )
Bună seara, am și eu o întrebare, vă rog frumos, dacă mă poate ajuta cineva. Cu 14 zile în urmă am avut menstruația normal acum câteva ore am observat sângerări vaginale ușoare de culoare...? (mai mult)
Salut, de ce când beau o bere ma doare în spatele capului?
Înafară de infecția cu virusul West Nile și malarie, care sunt boli rare în țara noastră, ciupitura de țânțar poate transmite și alte virusuri/boli mult mai răspândite? Cum ar fi virusurile...? (mai mult)
Sunt fată am 16 ani am mai zis în întrebările anterioare (1 întrebare a fost ștearsă de TPU )că am postura incorectă stau cu capul în față și cu spatele puțin cocoșat, și mă doare uneori...? (mai mult)
Bună.Pansamentele hidrocoll se pot refolosii după ce îl desfaci?
Bună, am 24 de ani și nu mi- a venit ciclul. Eu am menstruația neregulata și s- a întâmplatsa îmi întârzie sau chiar sa nu îmi vina deloc. Dar acum nu mi- a mai venit de 4 luni, ce sa fac? ...? (mai mult)
Daca esti singura persoana nevaccinata intr- o camera cu mai multe persoane despre care stii sigur ca toate s- au vaccinat anti- Covid, si te- a ciupit un țânțar care înainte de asta a supt sânge...? (mai mult)
De ce exista încă oameni care cred ca nu a existat niciodată covid- 19? Încă sunt oameni care afirma după 5 ani ca nu a existat niciodată virusul și ca de fapt toți oamenii din toată lumea au...? (mai mult)
Bună TPU. De 3 luni iau anticonceptionalele Yasmin și de când le-am început am o durere de sân constantă. A mai pățit cineva? Și ce aș putea face? Mulțumesc!
Buna.Intrebarea mea este pentru cei care au sau au avut ulcer varicos.Am un ulcer de 2cm la glezna, iar medicul mi- a recomandat pansament hidrocoll, sa imi dezinfectez rana de doua ori pe zi si sa schimb...? (mai mult)
Salut, am ramas cu palpitatii rar dar constante, de cand am luat niste suplimente "Tutta notte" care contine valeriana si melatonina. Ideea este ca de 2 saptamani nu imi mai trec, desii am renuntat...? (mai mult)
Sunt fată, am 16 ani, eu am o postură incorectă când stau pe telefon stau cu capul în față și când merg, merg la fel. Când stau pe scaun la fel și nu țin spatele drept, din cauza posturii...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Cu stima si respect, cine stie si ma poate ajuta, cu o sursa de contact pentru un bun stomatolog din Constanta sau din Bucuresti? Cine cunoaste din ambele orase, e perfect....? (mai mult)
Recomandari clinici de recuperare medicala Bucuresti Buna! De vreo 2 ani ma confrunt cu ceva discomfort in viata de zi cu zi din cauza problemelor cu coloana. Conform RMN- ului si evaluarilor medicilor...? (mai mult)
Am cateva luni de cand nu pot misca capul gatul decat putin. Nu pot deschide gura complet, la anumite miscari am simptome precum ameteala, stare de greata uneori, slabiciune, furnicaturi, uneori dificultati...? (mai mult)
In ziua de azi inca sunt oameni nascuti in 1930, mai sunt nascuti si inainte de 1920 dar mai rar sunt, de ce nimeni de pe pamantul asta nu a reusit sa traiasca 120 de ani? Dintre toti nimeni nu a ajuns...? (mai mult)
Cum pot să îmi păstrez liniște sufletească și dacă îs furtuni în jurul meu? Sunt sensibilă și am fost rănită de multe ori, dar decat sa devin rece sau pasivă, mai mult m- au sensibilizat....? (mai mult)
Hei, TPU, vorbeam cu o amică de naștere și copii și mi- a zis că și chiar dacă la început ar părea totul favorabil ca să naști natural, nu se știe ce va fi pe parcurs și deci tot rămâi...? (mai mult)
Am stat cu capul aplecat câteva minute și cu mâna stânga intr- o poziție incomoda, și după a început să mă doară rău gatul în partea stânga și mâna stânga. Simțeam ca și cum m- ar ține...? (mai mult)
Am o problema legat de penisul meu Inainte statea drept perfect, iar de cateva zile am observat o mica curbura pe partea stanga a penisului. Cand este sculata imi sta ridicata, dar nu mai sta drept...? (mai mult)
Hei, TPU, mai sunt oameni pe aici care iau Serlift/Sertralină? Cum vă simțiți cu ea? Are efect pe depresie și anxietate, dar mai ales pe mâncatul compulsiv? Am citit pe prospect și zicea că...? (mai mult)
Cam cat costa o operatie de rinoplastie in Romania? Si de la ce varsta e indicat sa o faci?
Salut! Am burta mare de parca sunt gravida, greutatea mea este una buna, am fost la medic si a zis ca nu e nimic grav si nu, nu sunt însărcinată. ce sa am?
De ce daca stau foarte mult timp degeaba si nu mi se intampla nimic, ma plictisesc si incep sa innebunesc?
Bună ziua această întrebare este mai delicată dar cam de o săptămână am observat o umflătură bubiță care a devenit deranjantă în vagin mai exact pe partea dreaptă a labilei vreau să știu...? (mai mult)
Există vreo metodă de a altera papilele gustative?! Ce sunt până la urmă papilele gustative? Nu din cauza lor mâncăm până la urmă? Și dacă la Biblie spune că "mai bine să- ți tai partea...? (mai mult)
Buna seara! De curand mi am spart capul in zona fruntii, acum 5 zile mi- am scos firele. Doresc cateva sfaturi, eu inca mai am crusta acolo, nu stiu ce sa fac, daca sa o dau jos, cand va cadea, daca...? (mai mult)
A născut cineva la Regina Maria? E posibil să nu ai dreptul là vizite dacă ești internata in pre travaliu? Nu vorbim de travaliu, internata doar.
Fetelor, vi s- a întâmplat vreodată că după ce ati fost foarte agitate, sau speriate, rănite, sa aveți o senzație neplăcută în zona intimă? Un fel de strângere de mușchi, și senzații...? (mai mult)
Cum să îmi revin mai ușor, când sunt foarte tristă? Ce mă poate ajuta?
Salutare! Îmi puteți spune ce metode aș putea să mai încerc să înghit pastile (capsule)? Eu de fel nu pot să înghit deloc pastile, nici unele foarte mici… Când eram mică, mama îmi dădea...? (mai mult)
Salut, spuneți-mi si mie o stomatologie ieftină si buna in Craiova, unde ma duc de obicei au triplat prețurile, am nevoie neapărat. Multumesc
Când m- am așezat pe bancă în parc, am dat cu mâna pe bancă să o curăț de praf și nu știu în ce m- am zgâriat cand am șters banca. Mi- a dat puțin sangele și se vede ca o zgârietură ...? (mai mult)
Când sunt nervos am observat că încep să alerg fără să îmi dau seama. Oare de ce?
A mai patit cineva sa ii cada coroana de la o masea? (de mai multe ori) Mie mi- a cazut de 2 ori cand mi- a pus- o, iar acum dupa 6 luni a cazut iarasi. E ceva gresit cu dentistul meu? Cam cat m- ar ...? (mai mult)
Buna- ziua, am și eu o problemă, mă confrunt de 2 ani cu o insomnie puternică, am incercat tot chiar și religios și nu a funcționat nimic. Cum as putea combate oboseala și epuizarea excesivă...? (mai mult)
De ani de zile un om tot se stresa, se ataca de la orice si daca pierdea ceva, de la orice se stresa si sa imbolnavit cu inima si pe la vreo 70 de ani, era luna decembrie, iarna, frig, ger si a mers...? (mai mult)
De ce mă afectează așa mult când cineva ridică vocea la mine? Mai mă deranjează și cerșetorii care îmi cer bani. Nu mă deranjează că îmi cer bani, ci că mă scot din universul meu. Cum...? (mai mult)
Salut, am o problema la par, mi s- a uscat/deteriorat partea din fata, zona fruntii mai exact bretonul, nu se mai leaga firele intre ele, este uscat si nici nu se mai onduleaza. Am incercat o masca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
qgenius153 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GEORGIANA3489 întreabă:
3243F6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!