| Ionut123987 a întrebat:

As vrea sa contactez un urolog ca să vorbesc cu el (telefonic sau mesaje/e-mailuri)
Un sfat, ceva?
Am nevoie de informații pe care am observat ca nu le pot lua de pe TPU (foarte multe păreri și sfaturi împărțite care ma baga în ceata)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Roagă-l frumos să îți dea un sfat:
http://www.facebook.com/CristianSurcelDoctor

| Februar30 a răspuns:

Simplu. Intri pe https://www.medic.chat alegi un urolog si ii scrii ce vrei. Parca e 30 lei. Eu asa fac cand n-am chef sa mai merg la doctor.

| Februar30 a răspuns:

Daca e necesar un consult in cabinet, sa intrebi acolo, ca nu se pot face mereu consultatii virtuale.

| Ionut123987 explică:

Vreau sa ma interesez despre anumite lucruri. Cum ar fi preturi, dacă pot sa merg fără părinți și întrebări de genul, pentru ca, cum spuneam, aici părerile sunt împărțite. Nu sunt atât de idiot încât sa ii spun unui doctor ca ma doare în **** la telefon ca zice sa iau paracetamol. Ar fi o prostie sa vorbesc despre problema mea la telefon. Drumul e lung dela mine pana într-un oraș, orice oraș unde găsesc un urolog și nu pot sa ma duc doar ca să ma interesez despre lucruri de genul. Mai bine ma interesez telefonic de la doctor sau asistenta sau ce mai are el și fac ce trebuie ca să ajung la control. Și nu mai dați răspunsuri de astea idioate ca nu vrea nimeni sa fie consultat telefonic. happy ați înțeles?

| Cristina840 a răspuns:

Incearca sa suni la o clinica din orasul tau, si cei de la receptie sau call-cemter, dupa caz, sa te ajute cu emailul medicului urolog, deoarece ai cateva intrebari inainte de a te programa la consultatie. De obicei nr de telefon personal nu prea se da la pacienti, doar cu acordul medicului