| Teodor555 a întrebat:

As vrea sa dau colacii jos, fara alergat sau sala, pentru ca nu am timp... am o masa de abdomene in casa dar am inteles ca abdomenele nu fac bine la slabit, doar daca vrei sa iti lucrezi muschii abdominali... Credeti ca s-ar putea? Cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SmartyPants a răspuns:

Dieta Dukan! Eu am tinut-o din aprilie pana in septembrie (acum nu mai slabesc sunt in a treia etapa). Am slabit 25 de Kg. Nu vei regreta, desi sunt multe controverse legate de aceasta dieta, mie cel putin nu mi-a facut niciun rau. Doar atata ca acum trebuie pana in februarie sa iau un complex te vitamine. Funda?

| Teodor555 explică (pentru SmartyPants):

Am incercat sa tin dieta asta, si dupa prima saptamana imi venea sa lesin... laughing muream de oboseala

| SmartyPants a răspuns (pentru Teodor555):

Cati ani ai? Ei bine, eu am 15 si uite-ma viu!

11 răspunsuri:
| NDC12 a răspuns:

Si eu vreau sa fiu Mr. Olympia,dar din pacate fara antrenament nu se poate. nu e vorba ca abdomenele nu fac bine la slabit, abdomenele nu prea te ajuta sa slabesti, despre asta e vorba. Cel mai bine ar fi sa mananci sanatos, sa mergi la sala, faci si cardio, iti cauti un program bun pe net si rezultatele o sa apara.

| Kamiichu a răspuns:

Pai tine o dieta, bea in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa sau apa cu putina lamaie stoarsa (te ajuta la digestie ), mananca fructe si legume cat mai multe.Nu manca dupa ora 18:00, fa si abdomene, fa exercitii acasa, nu manca grasimi. Si vei slabi happy Bafta!

| mircea22b a răspuns:

"nu am timp"
Timp ai! Ceea ce vrei sa spui de fapt este "nu e important", sau "nu e atat de important". Pentru slabit trebuie avut grija la intrare(regim alimentar) si la iesire(exercitii). Dar daca nu e important...

| RsKd a răspuns:

Dieta si iti recomand o bicicleta sau banda de alergat : 30min/zi. si compensezi cu abdomene, flotari

| MrMuscolo a răspuns:

Fara alergat sau fara sa te duci la sala nu ai cum sa slabesti.

| Teodor555 explică:

Eu oricum beau apa mai mult de 2 litri pe zi... intreabarea era. chiar daca o sa ma chinui cu dieta, pot da jos colacii? sau aceia o sa ramana deoarece nu fac sport.

Daca fac exercitiile astea e ca si cum as face abdomene?
http://www.youtube.com/watch?v=nBFdBnIbZRo

| Puffalina a răspuns:

Poi daca tot Nu ai timp incearca sa Nu mananci nimic procesat... Prajit, sarat. In schimb adopta un regim alimentar format din Legume si fructe crude, carne slaba fiarta, peste la gratar si mai ales multa apa, sti tu... Minim doi litri pe zi.

| kassikdoriftar a răspuns:

Pai incearca sa ti o dieta, si nu cred ca jumate de ora nu ai timp sa alergi. Fara putin de efort e cam greu sa dai jos din kg.Alearga 2 zile din saptamana, si cu o dieta. se vor vedea rezultate.

| RiseUp a răspuns:

Hei
amice, din pacate nu se poatehappy prin definite colacii sunt grasimi in surplus care iti deterioreaza sanatatea.
cel mai bine pentru trup este sa faci exercitii, in special pentru picioare (printre care si alergatul). De asemenea este bine si pentru minte, caci nu este benefic sa ai o atitudine care isi gaseste scuza "nu am timp" (fara suparare).
Daca esti intr.adevar o persoana foarte ocupata, singurul mod uman si sanatos este regimul. De Craciun ai mancat ce ai vrut, acum trebuie sa te abtii si sa platestilaughing nu pune gura pe ORICE contine zahar sau e dulce. Fara lipide (uleiuri) sau grasimi. Ai voie doar: Fructe fibroase si citrice (fara struguri si banane). Carne de pui, carne de vita, peste. Legumele de baza:rosii, fasole, castrveti, orez FARA sara (sarea tine apa in organism). Morocovii nu au ce cauta, au glucide.

Slabirea este grea, fara nicio gluma. Insa nimic nu e greu daca vrei!
sper ca tu sa vreihappy
succes