| Silvia93 a întrebat:

As vrea sa raspundeti fara misto-uri si sa aveti habar.
Nu imi permit sa merg la spital deci nu imi spuneti sa merg la doctor.
Am amigdalita: http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/3/amigdalita .jpg (nu va uitati daca va este scarba)

Cum as putea sa o tratez acasa? De Duminica seara am inceput sa iau parasinus,paracetamol, augumentin si zinat.
Alte idei va rog frumos?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndradaElena15 a răspuns:

Am avut si eu.
Ia antibiotic, Zinat, cam o saptamana..si zilnic, 2-3 pastile DECASEPT (cu albastru de metil), foloseste dimineata si seara o apa de gura puternica, care distruge bacteriile.
Bea caiuri calde si lapte cu miere.
Nu manca chipsuri, stickusri si altele care irita sau bauturi acidulate. happy
Ai grija de tine! :**

| Silvia93 explică (pentru AndradaElena15):

Asta am luat si in 3 zile s-a mai linistit puroiul big grin. Insa le aveam prin casa si nu stiu daca pot lua de la farmacie fara reteta, tu cum ai facut?
Multumesc :*

3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Parasinus si paracetamol e acelasi lucru - ai grija sa nu iei o supradoza!
Asocierea dintre augmentin si zinnat nu e corecta.
Incearca sa ajungi la medicul de familie cat mai repede pentru un tratament corect.
http://www.i-medic.ro/boli/faringita-streptococica-acuta

| JohnnyBi a răspuns:

Deci nu ai bani sa te duci in vizita la spital dar ai bani de 4 pastile luate fara reteta? serios? si daca o dai in complicatii si ajungi la bisturiu de urgenta nu te duci ca nu ai bani? bani vs sanatate. asta nu este o alegere. numai un prost ar alege banii.

la fel ca tine o vecina mai tembela a mea. a ignorat problemele de apendice pana a facut peritonita. si a luat-o ambulanta de acasa si a stat 3 saptamani in spital. ce pleaca de la o durere poate degenera repede in ceva grav. dar nu te duce la spital, mai bine astepti sa se agraveze. doar nu ai bani de un consult, vei avea de X ori mai multi de operatie