Iti recomandam sa nu mai folosesti scobitori. E mai safe.
Lasand gluma, ia niste spirt sau apa oxigenata, ceva, dezinfecteaza si pune un bandaj curat. Cel mai probabil o sa-ti treaca.
Trebuia sa dai cu spirt sa se dezinfecteza. Pune comprese cu apa rece, si da-i cu ceai de musetel sau petale de trandafir. Probabil o sa iti treaca in cateva zile, dar daca maine arata mai rau ca azi, (adica se umfla si mai tare, face infectie) mergi la medic.
Scobitoarea nu s-a rupt și cumva a rămas o bucată mică infiptă?
Dacă durerea și inflamația persistă atunci du-te la spital la urgență sau la medicul de familie. Poate fi infectată și atunci se complică lucrurile.
Nu,nu s-a rupt, din fericire am scos scobitoarea intreaga dar cam greu pentru ca m-a durut si da, durerea persista
Dezinfectează locul cu apă oxigenată, ține picorul în apă caldă și du-te la medic.
Dacă nu poți să reziști la durere poți să iei algocalmin sau un anti-inflamator.
Nu fa nimic.trece singura ce mai... pune un pic de crema (ceva) si un plasture/bandaj ce atata pentru o bubita
Daca s-a infectat degeaba pui compresa.
Daca inca se mai vede gaura in umflatura incearca sa o storci.
Ziii maimei tale sao unei persoane in varsta..Sigur are vreun leac babesc.
Nu am ce sa storc, abia pot pune mana pentru ca ma doare si merge cam greu![]()
Pune comprese cu apa rece, spune-imamei tale sa cumpere de la farmacieceva gel pentru umflaturi.
Am pus gheata dar degeaba, gaurica aceea mica este asa movliu inchis