| Elelena65 a întrebat:

Astăzi, toată ziua am simțit intepaturi in partea dreapta a capului, nu constant, mai erau momente în care mă lăsa durerea dar la anumite intervale iar simțeam acele ințepaturi. De câteva zile dorm doarte puțin, cam cinci - șase ore pe noapte
Este posibil să fie de la asta? Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Mai degraba dezhidratare decat nesomn... Bea mai multa apa nu sucuri si alte prostii! Problema ca nu dormi ar avea consecinte daca ai putea dormi mai mult dar nu vrei ca ai niste lucruri de rezolvat etc dar daca ai timp sa dormi si nu poti dormi mai mult atunci nu e o problema mare, totusi chiar daca nu poti dormi ramai in pat cu ochii inchisi sa ai parte de cel putin 7 ore de odihna si bea mai multa apa! Nu e nimic grav!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Mulțumesc, într-adevăr nu prea beau apă, beau Coca-Cola foarte mult

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

E cea mai nociva dintre toate racoritoarele! Si te miri ca te doare capul... Sa nu bei mai mult de 1 pahar maxim 2 de suc de care o fi... pe zi! dar inainte de pranz bea neaparat apa apoi mai tarziu poti bea pe parcursul zilei un pahar cu suc daca nu rezisti fara. Deci in fiecare inceput de zi prima data consumi apa, apoi mai tarziu ce vrei!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Beau și doi litri pe zi, am încercat sa renunț la Coca-Cola dar după o săptămână iar am început să beau. O sa încerc să beau mai multă apă

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Daca continui asa cu 2 litri pe zi peste 8-10 ani vei avea o gramada de probleme de sanatate, durerea de cap va fi cea mai mica problema a ta...