| AdeVero12 a întrebat:

Aș vrea să slăbesc, dar nu vreau diete stricte: gen să nu mănânc 2-3 zile. Ce alimente să consum și ce alimente să nu consum? Mulțumesc! Fundă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FuriousMadalin96 a răspuns:

Buna.Eu tin de 2 saptamani dieta, am slabit cateva kilograme, nu stiu exact cat dar este vizibil.Am renuntat la dulciuri,cipsuri,sucuri,prajeli,etc.
Mananc iaurt degresat,fulgi de ovaz,oua fierte, salate, lactate, carne de pui, supe.Consuma 3l de apa pe zi, putin sport si o sa vezi rezultate.

| AdeVero12 explică (pentru FuriousMadalin96):

3l de apă? De abia dacă pot un l, dar 3 laughing

| FuriousMadalin96 a răspuns (pentru AdeVero12):

Te obisnuiesti, eu beau 1-2 pahare cu apa imediat cum ma trezesc, mai beau dupa micul dejun, si tot asa pe parcursul zilei, am uitat sa mentionez sa te plimbi dupa masa 30 min.o sa fi uimita, o sa te simti foarte bine, si vei avea rezultate.eu m-am obisnuit, e ca un mod de viata.

| AdeVero12 explică (pentru FuriousMadalin96):

Mulțumesc mult! Chiar o să încerc!

| FuriousMadalin96 a răspuns (pentru AdeVero12):

Cu mare placere

9 răspunsuri:
| MrEvil89 a răspuns:

Incearca sa mananci alimente slab bogate in calorii.fructe,legume,carne de pui. evita painea(mananca paine de secara)fripturi de porc, vita, multe dulciuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mergi pe o alimentaţie săracă în calorii,
în care să intre şi mişcare zilnică.
Te pup!

| Clau80 a răspuns:

Buna,

Cu dieta disociata ai incercat?

Uite aici ceva informatii, poate te ajuta.

http://www.dietadisociata.net

| ofataobisnuita a răspuns:

Google "If It Fits Your Macro's"

| davido0108 a răspuns:

Incearca sa mananci doar fructe si legume, fara orice ce contine zahar, si incearca sa mananci preaparate cu faina fara gluten